Äntligen är den här dagen slut

Hej!

Man skulle ju lätt kunna tro att det varit fredagen den 13:e idag eller nåt. Det började ju som sagt med en säkring som gått och med tanke på hur kallt det var i den delen av huset så hade den nog gått rätt tidigt igår natt. Det tig med andra ord ett tag innan huset var varmt igen.

Medans jag väntade på Nea så passade jag på att mocka åt tjejerna, fylla på lite mer vatten och städa upp höet som var kvar från gårdagen. Dom får ju lite extra nu när det är så kallt .

När jag ska plocka bort batteriladdaren från aggregatet så kommer jag åt tråden på nåt vis och får mig en jävla kyss. Jag är redan strömrädd som det är och det här gjorde inte saken bättre.

Ska sen ladda bilens batteri , öppnar huven och står som ett frågetecken. Det finns nämligen två pluspoler .

Efter lite funderande, samtal till sambon och bollande med nea så kopplar jag laddaren och hoppas på det bästa.

Sen fick hundarna träffas. Nea har ju världens finaste lilla skrutt som jag bara sett på bild fram till nu. Vi gick några kilometer och lät hundarna busa på.

Det gick hur bra som helst trots tre hanhundar , dom lekte bra med varandra. Nåja Elton och linneas hund lekte, Traj han bara var med på Sidan om.

Vi hann uppdatera varandra lite om livet och trots att jag var som en isbit så kände jag bara hur positiviteten flödade i kroppen. Hon har nämligen den effekten på mig och har alltid haft i alla år.

Väl hemma skyndade jag mig att dra på mig ridkläder och sen ge mig ut med Lima i snöyran. Hon har skött sig superbra idag och jag är riktigt imponerad av mina Stigbyglar hur bra dom fungerar i galopparbetet. Dom sviktar verkligen bra .

Frugan avstod även dagens träning så jag åkte själv på ett lite lättare armpass innan jag hämtade oliver och for på affären.

Väl där vart vi rejält osams över att han inte kunde välja godis. Jag har svårt med daltande så han fick två val till slut , en färdig påse eller det jag köpt och valet skulle ta fem sekunder eftersom han redan hade fått chansen att kolla vad han ville ha i 20 minuter.

Han kunde inte välja utan försvann iväg så jag gick helt enkelt och betalade och han fick vara utan. Sen fortsatte bråket i bilen , på Willes dagis och i bilen hem. Väl hemma bad han om ursäkt för sitt beteende och allt var lugnt.

Men så drog allt igång igen med syskonbråk, skrik och grin och jag kände bara - skjut mig. Jag har som inget som helst tålamod för sånt här just nu och känner mig bara som världens sämsta mamma som blir arg istället för att pedagogiskt förklara. Förpuberteten är en skitjobbig tid och jag har egentligen verktygen för att bemöta det men det är min egna ork och tålamod som tryter just nu. Så han trotsar och jag blir förbannad och sen snurrar det på så.

Puuust!!

Lilleman somnade rätt fort iaf så jag kunde ägna mig åt att ha fredagsmys med den stora gossen. Hästarna är nattade och hundarna rastade så nu tänker jag faktiskt krypa ner i sängen.

Vi hörs imorgon 💞

Gillar

Kommentarer

mpsporthastar
mpsporthastar,
Hoppas fin dag i morgon blir bättre!🌟
nouw.com/mpsporthastar
stallhörnan
stallhörnan,
I morgon är en annan dag! 🙄🤗😊
nouw.com/stallhörnan