Äntligen

Idag har det varit en aktiv dag trots att jag haft rejält med sammandragningar och molvärk. Efter att ha plockat av tjejerna deras regntäcken i morse så åkte jag å oliver iväg en sväng och därefter lämnade jag av honom på himlabadet tillsammans med Thomas.
Jag passade på att åka hem å sitta i solen en stund och njuta av värmen. Åkte sen för att hämta min lilla knodd som var nöjd efter några timmars badande . Åkte till en bilfirma för att diskutera eventuellt inbyte. Jag vill ju helst inte sälja min bil då jag trivs väldigt bra med den och den går som en klocka men en nyare bil är väl aldrig fel antar jag. Problemet är bara att min sambo och jag har liiiite delade meningar om vad det ska bli för bil. Han har siktet inställt på en fet stadsjeep medans jag inte alls delar den passionen, jag är lite av en kombiälskare. Vill ju helst ha en fyrhjulsdriven BMW men dom kostar därefter å. 
Ja ja vi får väl se vad som händer . Det brukar svänga rätt fort när det kommer till materiella ting här hemma hos oss. Ta bara skotern tex, den nya skotern skulle säljas så därför köptes en lite äldre men ack så rolig skoter istället. Det hela slutade med att den nya skotern byttes in mot en ännu nyare skoter, en 2016 års modell istället. Så ja jo nog kan man säga att det svänger fort här hemma. Jag bara väntar på att hitta båten på blocket snart. 
Framåt kvällskvisten när Thomas kom hem så var det dags att flytta hagen igen. Tjejerna har betat duktigt så det var alldeles kalt. Ja förutom där jag flyttat ut dom senaste två dagarna då för där fanns det fortfarande.
Iris fick gå runt med oliver och Lima fick gå med mig medans Thomas fixade hagen. När vi sen släppte in hästarna så såg man först inte ens iris då gräset är så högt. Nu har dom mycket mat samt skydd mot både regn och sol så det känns lite bättre. Det vart en hel del race i hagen då grannarnas hästar som går i synfältet blev uppspelta av sina nya kompisar. Lima härjade för fullt och jag höll för ögonen bitvis .....fyyy vad jag inte tycker om när hon springer. Iris såg ut som en känguru där hon hoppade fram i det höga gräset. Att hon springer det gör mig bara glad då hon dels behöver motionera lite men framförallt så har hon inga skor att trampa av eller slå på sig med. 
Ja ja nu är det lugnt i hagen iaf och dom äter snällt.
I väntan på hagen

Husse finns där inne bland höggräset Nånstans.

Vy ner mot nya hagen. Man skymtar iris där vid ingången och Lima vid trädet. 
Nu hoppas jag på en skön natt men ryggen verkar ha lite invändningar mot det så vi får väl se.

Gillar

Kommentarer