Ångestklumpen växer

Hej fina ni!

Inte för att vara den men alltså fy fan vad jag är less på det skitvädret nu. Det ömsom regnar och ömsom snöar och däremellan är det bara grått. Det är ren isgata överallt och mitt knä skriker av smärta.

Efter promenaden i morse så tog jag en dusch och tankade lilleman innan vi for å handlade. Blev lite julklappar till pojkarna och småsaker som behövdes här hemma. Dessutom behövde jag ju köpa emlaplåster till Wille inför morgondagens sövning och skallröntgen .

Det är här min ångestklump vuxit sig till en stor boll i magen. Jag har sån sjuk ångest över att behöva söva honom , det är det som är jobbigast. Jag minns när oliver sövdes som 1 åring inför en koll och det är bland det värsta jag varit med om. Paniken i hans ögon när masken sattes för ansiktet på honom och det panikskriket han skrek till att han somnade och såg död ut , det fick mig att bryta ihop totalt. Jag gruvar mig så fruktansvärt inför morgondagen.

Att dom sen kanske hittar en missbildning i hjärnan skrämmer mig ännu mer. Det får liksom inte vara nåt fel på min perfekta lilla gosse. Jag hoppas dessutom att vi slipper göra ett ingrepp i skallen på honom, att dom tycker fontanellen trots allt är tillräckligt stor. Ja fy fan. Ångest ångest ångest och jag vill helst bara ringa min mamma å grina tills gråten tar slut och lyssna på hennes kloka ord. Ingen som har numret till himlen?

Har varit på jättedåligt humör av och till och gråten ligger nära till hands. Oro kan göra en helt störd .

Nu vill jag bara att morgondagen ska vara över, det kommer bli en jobbig natt och jobbig morgon. Wille får inte ammas nånting efter 3.30 inatt vilket kommer innebära en vaken natt typ. Hästarna måste ut senast 6 och sen ska Wille emlas minst en timme innan vi ska vara där 7.30 .

Vi fick dessutom en liten spontan tid på BVC idag för vaccination och vägning. Wille har nästan inte gått upp nånting på två månader , 500 g typ vilket dom tyckte var för lite men å andra sidan så har han vuxit väldigt mycket på längden vilket gör att vikten planar ut lite. Han är ju väldigt nöjd så jag har svårt att tro att han inte är mätt liksom. Dom ville att jag skulle börja ge honom lite gröt varje dag iaf så får vi se.

Vaccinationen gick smärtfritt, han gjorde en grimas bara sen var det bra.

Han har dock nästan inte sovit nånting på hela dagen , är övertrött och vägrar somna nu med. Det här kommer bli en lång natt .

Givetvis glömde jag köpa broddar till Lima idag så ingen promenad för henne. Jag kan knappt gå vid stallet då det är blankis överallt. Mitt knä gillar inte det här underlaget och jag har sträckt till det flera gånger så nu är det svullet och det gör pissont. Nä fy vad jag gnäller, men snart är morgondagen över och då kommer jag må bättre. Knät kan jag inte göra så mycket åt men övriga måendet blir bättre.

Önska oss lycka till imorgon.
Natti natt

Gillar