Älskade storebror

Strax före midnatt för 2 år sen somnade han lugnt och stilla in , med den ena handen i min och den andra handen i sin frus . Runt honom satt också hans älskade ögonsten Frida och svärmor . Alla dom tjejer som betytt mest i livet för honom och som han älskade fanns där in i det sista , våran mamma , farmor och mormor väntar ju redan där på andra sidan .

Min älskade storebror, 2 år har alltså gått sen jag för allra sista gången fick krama om honom , sista gången jag fick säga att jag älskar honom . Det är så svårt att ta in det är för mig . Han lämnade ett så stort tomrum efter sig , ett tomrum som aldrig går att fylla .

Jag saknar honom så fruktansvärt mycket att hjärtat brister flera gånger om , det går inte en dag utan att jag tänker på honom . Han var min stora hjälte , min förebild och den jag såg upp till . Fuck den där jävla cancerjäveln , livet kan vara så orättvist och det är svårt att se en mening med det här .

Älskade storebror, jag vet att du nånstans finns här och vakar över mig . Ibland kommer du till mig i drömmarna precis som mamma och pappa gör , jag kan tänka mig att ni också bråkar en hel del om mig och mina val som jag gör 😅 Usch vad jag saknar dig, jag saknar er och jag hade behövt er här i flera år till ❤️

Livet blir aldrig detsamma ...... jag blir aldrig densamma sen du lämnade jordelivet.

Gillar

Kommentarer

mandastillnert
mandastillnert,
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Nellaroc
Nellaroc,

Styrkekramar <3

nouw.com/nellaroc