Tillbaks till det verkliga

Så min natt/morgon bjöd på en timmes promenad med Lukas då båda var vakna. Hela dagen igår var helt bakvänd kändes det som. Jag vaknade ganska sent, städade hela lägenheten och inväntade sedan en vän. Han kom hit runt fem tiden och åkte hem strax innan åtta igen.
Så jag hade egentligen ingenting att göra fram tills att han kom över, sen när han hade åkte hem så var det som om min dag började? Jag lagade lite middag, kollade serie och det slutade med en promenad innan jag försökte mig på att sova.

Idag så ska jag iväg på möte vid ett, så jag har planer på att hinna träna lite innan. Det ska bli tokmysigt att komma tillbaks till mitt älskade gym igen efter lite mer än en veckas uppehåll.
Efter mötet ska jag köpa mig en chromecast då min faster var förbi igår med en tv jag tänkt ha i sovrummet. Sen kommer jag troligen åka hemåt, kanske att jag handlar lite när jag ändå är i norrtälje??
Men annars så ska jag hem och stretcha, laga mat och förbereda mig på jobb.
I morgon går jag på fyra dagars jobb, en daga ledigt och sedan jobb en dag till. Det ska bli grymt skönt att få jobba igen, även om det är tidiga morgnar.

ha en toppen start på er vecka nu!

Gillar

Kommentarer