Första dosen

Hallå raringar!

Är allt bra med er? Jag har svårt att förstå att det redan är torsdag? Känns som om veckan både har gått fort men ändå sååå långsamt? Hoppas inte jag är ensam om att få den känslan ibland. Men ja, dagarna springer förbi som vanligt, helt sjukt.

I tisdags så känns det knappt som att jag fick saker gjort fast att jag fick massor gjort? Efter jobbet så tog jag en dusch för att bli av med allt jobbdamm. Jag gick till gymmet och fick ett push pass gjort. Tyvärr inte som jag planerade det men jag gjorde det bästa av situationen. Efter gymmet så tog jag och Denise en promenad, snacka lite strunt osv. Jag var hemma ganska lagom tid så jag gjorde lite mat så det fanns lunch till gårdagen och sedan gick jag till sängs.

Igår gick dagen sååå långsamt. Jag vet inte om det var för att vädret var kasst eller för att jag har en del att hinna med innan helgen men ugh. Kändes som att dagen aldrig skulle ta slut.
Men något som där emot skedde igår var att jag äntligen tog min första vaccinations spruta. Jag hade bokat en så sen tid som möjligt så jag var inte hemma igen förrän runt 9 på kvällen. Så jag ringde Mats i vanlig ordning, fixade inför dagen och gick sedan och la mig. Det enda jag känt av än så länge efter sprutan är att jag är öm i armen, känns lite små konstigt sådär men annars, ingenting. Vilket är väldigt skönt. Har ju hört om vänner osv som inte mått tipptopp efter doserna. Jag hoppas jag slipper må dåligt utan bara kan köra på som vanligt.

Jag hoppas i alla fall att er vecka har varit bra såhär långt och att ni alla mår toppen!

Gillar

Kommentarer