En sån där helg

God kväll på er raringar!

Då var det söndag igen och ännu en arbetsvecka väntar bakom hörnet. Som vanligt är jag inte helt redo för en ny vecka och enligt mig gick helgen alldeles för fort. Men jag har fått så himla mycket gjort och är så sjukt nöjd med dessa dagar.

I fredags efter jobbet så åkte jag bara hem och duscha av mig innan jag begav mig till Rimbo. Jag skaffade ÄNTLIGEN ett gymkort igen!! Jag må ha fått träning gjord osv genom att gå till brorsan men guuud så skönt det var att få komma in på ett gym igen. Verkligen helt sjukt!
Vi betade i alla fall av ett push-pass, bröst övningar för det mesta med lite axlar. Det kändes så himla bra efteråt och jag längtar verkligen till att få in det i ordentlig rutin igen att få träna. Vi åkte sedan hem till mig på kvällen för att sedan åka till Rimbo igen igår för att träna plus att Mats behövde åka hem en stund på dagen. Så då passade det perfekt att träna där igen. Och jösses vilken träningsvärk det har varit i benen idag. Herregud!

Men vi har fått så mycket gjort idag. Vi var iväg till till Norrtälje och storhandla. Katterna blev väldigt bortskämda med en ny kattlåda, massa ny kattmat och en laserpekare som har gått varm sen vi kom hem.
Det blev även en hel del städning och tvättande på eftermiddagen samt en lite kortare promenad nu på kvällen. Så nu laddar jag upp för att sova och hoppas på att jag kommer orka med morgondagen.

Hoppas ni alla haft en bra helg!

Gillar

Kommentarer