27-07-2021

God morgon!

Gårdagen sprang förbi mig som vanligt men jag är väldigt ny till alla mina rutiner osv än så länge. Så det kommer nog ta sin lilla tid.
Men wow vilken dag jag hade igår, herregud!

Jag kickstartade veckan med att ha en större gjutning igår. Vi började kl 6 och hade inte fått ut all betong förrän runt 15 tiden. Det tog sååån tid. Men det blev bra och som en bonus blev vi bjudna på lunch.
När jag kom hem så var jag helt färdig, så jag tog faktiskt en lite kortare nap. Var länge sedan jag sov efter jobbet men jag var helt knäckt.
Runt halv 7 började jag röra mig mot gymmet, hoppades innerligt på att det inte skulle vara mycket folk och att jag skulle få träna i lugn och ro. Det var ju inte en stor mängd människor där, träffade även på en gammal skolkamrat som jag inte sett sedan högstadiet? Men jag fick saker gjort i alla fall!

• Marklyft
3x5 60kg

• Rodd
3x8 30kg

• Latsdrag
3x5 30kg

• Bicepscurl
3x8 10kg

Jag avslutade även passet med en 30mins gång på bandet med 3.0% lutning. Sedan stretchade jag benen ordentligt för att sedan bege mig ut på en löprunda?! ALLTSÅ VEM ÄR JAG?!
Jag var verkligen heeelt färdig efter rundan men jag har gjort en ökning på 1,65 min/km. Jag stannade endast 4 gånger på hela rundan, det blev två varv då varven i sig inte är så långa. Jag är grymt nöjd över min insats och även om det är jobbigt så vill jag verkligen försöka utvecklas mer just i min kondition.

När jag kom hem ordentligt så fixade jag det sista för kvällen, ordnade lunch till idag, tog fram kött ur frysen så det bara är att laga mat när jag kommer hem idag. Jag ringde och pratade lite med Mats som vanligt. Usch vad jag saknar honom om vardagarna..
Men men, det är snart helg igen och jag ska spendera lite fler dagar hos honom så det gäller bara att stå ut!

Hoppas ni har fått en bra start på veckan i alla fall! ✨

Gillar

Kommentarer