24 juni

Hallå raringar! Jag hoppas att allt är bra med er. Jag är fortfarande ganska så kluven med mitt mående, det har varit några intensiva dagar så där av har jag inte bloggat något. Jag åkte som ni kanske minns till stan i onsdags kväll, jag var framme runt två på torsdags morgonen. Jag åkte hem till min pappa för att få koppla av lite osv, tyvärr så stannade jag inte så länge men jag ska ta mig dit snart igen. Jag låg mest och kolla ser, packade in saker i bilen, planerade resväg till Jackie osv. På torsdags kvällen åkte jag hem till Jackie, jag hjälpte till att flytta lite saker med henne till deras nya. På fredagen så fortsatte vi packa över saker från den gamla lägenheten till den nya. Sedan runt två tiden började vinflaskor öppnas och gäster strömma in. Vi åt en underbart god middag tillsammans, spelade spel, pratade och hade verkligen en så bra midsommar.
Jag tog mitt och åkte hem redan igår eftermiddag. Jag kände att jag inte ville fastna i all trafik som skulle blitt idag då alla ska hem osv, så jag tog en dag tidigare. Väl hemma började jag packa upp en del av det jag fick med från pappa. Nu är hela lägenheten kaos igen med saker överallt som jag tänkt försöka få undan idag.
Det är mycket som ska ned till källaren och jag hoppas jag får in allt i förrådet. Annars ska jag storstäda lite är det tänkt, fräscha upp inför kommande vecka då jag är osäker på hur mycket tid jag kommer ha åt att fixa hemma. Om inget kommer upp ska jag träna ikväll, planera om mitt träningsschema, lägga upp en bättre matrutin och gå över helgen med Jesper.

Hoppas alla haft en bra midsommar!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer