23.03.2021

hallå raringar!

Nu har det återigen gått några dagar, men på helger har jag lite svårt för att sätta mig ner och skriva. Jag gör egentligen inte ens så mycket förutom att jag träffar Mats. Så då väljer jag att prioritera honom än att sitta limmad vid datorn. Men om vi tar oss igenom vad dessa dagar har haft att erbjuda;

I fredags så jobbade jag i vanlig ordning, var dessutom hemma lite tidigare än planerat. Så jag tog en lååång dusch för att få bort allt damm som täckte 99% av hela mig. Sedan tog jag en liten tupplur då jag var helt färdig efter att ha slipat i fem timmar. Jag pratade med Mats under kvällen då han inte skulle komma förrän på lördag. Han kom ganska så sent på lördagen och vi gick direkt över till brorsan, åt lite middag och sedan tränade vi alla ihop. Under söndagen så hade vi mer av en mysdag. Jag försökte städa av hemma, vi gick över till Niss för att planera det sista inför vårat firande, sedan så hade vi lite söndagsmys innan det var dags att sova.

Mats åkte hem igår morse, så jag fick faktiskt sova väldigt bra och ostört under natten då han mer eller mindre försökte hålla katterna i schack hela natten. Han var helt färdig när det väl var dags för mig att gå upp, stackarn. Jag hade en hyfsat bra dag på jobbet, om man bortser från att jag gjorde illa mig men inget allvarligt. Jag och Joakim betade sedan av ett Pull pass mot kvällen och sedan var det bara hem för att försöka sova.

Idag ser dagen lite lika ut, jag ska åka iväg och jobba strax, blir en normal dag då min kollega måste hinna hem i tid för att hämta från dagis. Om jag inte är allt för trött så ska jag gå över tills brorsan ganska så omgående efter jag slutat så det inte blir lika sent som igår. Det är dags för ett Push pass ikväll och jag är ändå smått taggad då bänkpress känns mer säkert än tidigare.

Gillar

Kommentarer