20 juni

Tror jag behöver ha ett allvarligt snack med mig själv om detta med bloggen. Hallå raringar! Jag hoppas allt är bra med er och att ni har en bra vecka än så länge. Jag mår inte sådär tipp topp men ska faktiskt åka bort i några dagar så det ska bli ganska skönt. Jag kommer ha med både dator och kamera så ni får ta del av mina dagar borta.
Jag ska verkligen ta tag i detta med bloggen också, den har legat på is så otroligt länge nu men det är jättemycket i mitt liv som är ur spår just nu. Jag har ingen motivation till saker, jag är konstant arg eller less på saker och ting. Så jag håller tummarna för att saker kommer ordna upp sig nu när jag kommer hem på söndag igen. Då jag fått lite egen tid, fått vara ifrån allt och bara zooma ut.

Ikväll kommer jag sätta mig i en väl packad bil och åka ned till pappa. Jag kommer stanna där tills fredag innan jag åker vidare till Jackie för inflyttningsfest och en helhelg med henne. Så jag kommer spendera min helg hos henne, sedan åker jag hemåt igen på söndag kväll för att köra lite jobb kommande vecka.
Jag har stora planer med att slänga om mitt träningsschema, bygga upp ett bättre system för matvanor och variera tider jag befinner mig på gymmet.
Det är mycket nu, men jag jobbar stenhårt med att få energin till att orka med allt inom en snar framtid.

Under de senaste dagarna jag varit borta har jag för det mesta jobbat och varit med vänner. Jag har varit på studentmottagning, festat, träffat gamla bekanta, återfått en gammal vän och varit hemma. Det har varit ett par väldigt behövliga dagar med full rulle samt lugna dagar. Jag har mest försökt bygga upp en skön rutin som funkar för min del utan att packa på en massa onödig stress hela tiden. Fortfarande i bygge men det går nog att lösa det med en vacker dag.

Vad som blir av idag är nog att försöka städa undan en del hemma så jag inte kommer hem till ett kaos, plocka ur bilen från en massa skit, kolla vilken tid som passar att åka till pappa, kanske träffa G annars förblir jag hemma till det är dags att åka. Jag är väldigt spänd på dagen ändå, det var väldigt länge sen jag åkte till lilla Ösmo och jag vet bara vilket lugn jag kommer få i kroppen när jag kommer fram.

var rädda om er!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer