19.04.2021

God morgon raringar!

Helgen har varit kort men ändå bra. Mats kom inte hit förrän i lördags eftermiddag och åkte hem igår kväll. Men vi hann ändå ha en ganska så mysig helg.
Vi titta på serie osv som vanligt under lördagskvällen medans vi åt middag. Sen gick vi ut på kvällen för att åka runt lite med rullskridskor och longboard. När vi kom hem så somnade jag nästan direkt i hans knä framför tv:n, heh.
Igår så vaknade vi ganska tidigt ändå och fixade lite med ett sidoprojekt samt titta serie och bara hade en lugn söndag.
Jag önskar självklart att han inte hade behövt åka hem förrän idag då han kom en dag senare än vanligt, men vi båda har en del jobb just nu så.

Igår gick även min tvättmaskin sönder, så medans jag inväntar att den ska bli fixad så får jag börja ta mig ner till tvättstugan igen. Så efter jobbet blir det att kombinera tvättid med att laga mat och hinna träna i lagom tid. Men jag bokade även upp tid på söndag så jag inte behöver stressa med all tvätt redan idag.
Idag är det marklyft och rodd på schemat. Jag kämpar fortfarande med korrekt form inom marklyft därav så få övningar. Men det har börjat märkas av ändå, trots bara två övningar om dagen.
Jag betade till och med av en 3 km promenad igår kväll innan jag gick till sängs.
Är väldigt peppad att få in riktigt bra rutiner framöver, vilket självklart ni ska få ta del av ❤️

Gillar

Kommentarer