Älskade vän. Jag kom inte på det förrän jag stod hos dig idag. Känslorna bara sköljde över mig och jag grät. Idag är det fem hela månader sen. Jag kan inte fatta att tiden har gått så fort. Hur fem månader kan snurra på på det viset. Jag tänker på dig varje dag och fastnar oftast i hur himla orättvist det är. Varför just du? Och varför kunde du inte lyssnat på dina egna råd som du gav till mig. Då hade du varit här nu Sara. Och inte i en grav på kyrkogården. Då hade jag kunnat berätta allt för dig, berättat hur långt jag kommit, hur mycket jag utvecklats. Och du hade varit stolt, det vet jag. För du var alltid stolt över mig. Oavsett vad jag hade gjort.
Som du skrev till mig flera gånger, jag är så glad över att få kalla dig min vän. För du är verkligen bäst.
Jag kommer aldrig glömma dig Sara. Du var en fantastisk person. ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitta på en flygplats och se folk röra sig. En del på väg bort, en del på väg hem. Det är fantastiskt egentligen, så mycket känslor på ett ställe. Gillar det verkligen.

Snart på väg hem. Om en timme sitter jag på ett flyg som ska ta mig hem till Småland igen. Behöver verkligen detta lovet, så mycket tankar som måste sorteras. Och så mycket energi som måste hämtas. Så tacksam över mina fantastiska vänner och familj som kommer ge mig det i veckan. Nackdelen med att bo 46 mil bort, att inte bara kunna hälsa på när man vill på dygnet om man behöver det. Men å andra sidan så är det extra skönt att komma hem när jag väl gör det.
Ikväll hämtar mina bästa vänner mig, och vi ska umgås hela kvällen och bara snacka om allt från himmel till jord. Känns som att allt kommer falla på plats igen då. Allt som känts off senaste tiden.
Kan en timme gå fort, snälla.

Likes

Comments

En burk med så mycket minnen. Fina och jobbiga, men mest fina. Eftersom 2016 var verkligen mitt år. Träffat så många fantastiska människor och utvecklats så mycket under året. Började bra på Liljeholmen och många av lapparna innehöll Angelina. Denna underbara individ. Fortsatte på en bra sommar och avslutades med en sjukt bra höst på kaggeholm. Så tacksam för mina folkisvänner. Men också över mina tjejer där hemma. Dom som alltid ställt upp under året och som förstår mig på alla sätt som finns. Som accepterar att jag ibland är en dålig vän som inte hör av mig utan ringer när jag har tid och behöver stöd. Dom är verkligen bäst.

2017 fortsätter på samma vis. Och jag slås av tanken att jag mår så himla bra där jag är just nu. Använder orden lyckligt lottad otroligt ofta. Men det är faktiskt det jag är.

Likes

Comments

​Lyckligt lottad att få hålla på med det här varje dag. Verkligen det roligaste jag vet, och så utvecklande på alla plan som finns. Snart åker vi på turné  till Gran Canaria. Och hallå? Hur många får göra det? Min skola är bäst på så många vis. 

Likes

Comments

Tillbaka på skolan och gör ett tappert försök att hitta tillbaka till rutiner igen. Sjukt svårt att ta sig upp på morgonen och hitta en motivation, men det ska nog ge med sig under veckans gång.
Vi började pang på idag med ensemble och det var så skönt ändå att komma igång igen. Få sjunga av sig och känna lyckokänslan som spred sig i kroppen, fantastiskt. Himla tur jag har ändå som får gå här och hålla på med detta hela dagarna. Vi avslutade kvällen med innebandy och sen dess har jag ätit och parkerat mig i sängen framför new girl.
Sjukt rogivande att vara så himla slut, ha tända ljus och va alldeles sådär lagom varm. Så tacksam för livet en kväll som denna.

Likes

Comments

Ibland tar livet olika vägar. Sist jag skrev var jag pepp. Jag hade hittat motivation och allt rullade på. Två dagar senare stannade allt. Min fina vän Sara gick bort och jag tog det väldigt hårt. Det följde ett par veckor där jag inte helt följde med i vardagen. Sorg blandades med stress och press från skolan och när jullovet kom var jag så slut som jag kunde bli.
Det är så skört. Jag har aldrig reflekterat över det på det viset innan. Dagarna efter jul gick även min kollega bort i en hjärtinfarkt. Och det är nu jag inser hur fort det kan gå. Att det verkligen kan vara över på en dag. Jag tycker det är läskigt. För helt plötsligt inser jag att allt inte är lika självklart längre. Det är inte en självklarhet att jag kommer sitta här imorgon eller om ett år. "Vi ses imorgon" är inte en självklarhet. Allt kan hända.
Och jag får ont i magen när jag inser att jag inte kommer få träffa dessa människor igen. Även fast jag har landat i tanken att Sara är borta, så känner jag tyngden över bröstet när jag återigen snuddar vid tanken på att hon ligger där i sin grav och jag kan inte göra något åt det. För det är nog hopplösheten hos mig som är jobbigast. Att man inte kan göra något. Jag har ingen kontroll. Att man på nått sätt måste gilla läget och gå vidare. Gå vidare från det värsta som hänt. Det som inte får hända. Hon som inte ens fick fylla 20. Hon som alltid varit så stolt över mig. Och jag som var så stolt över henne.
Och jag undrar. Kommer det någonsin kännas okej?

Likes

Comments

Har hittat någon slags ny motivation till att göra saker jag normalt inte vill.
Som att träna, öva gehör, ackordsföljder och kadenser. Det sistnämnda kan vara bland det svåraste och tråkigaste jag vet. För jag kan inte. Men idag satt jag i ungefär en timme och tyckte till och med det var roligt.
Idag har även haltat runt som jag vet inte vad pga träningsvärk. Den bästa värken, men oj så jobbig ändå. Trapporna tar dubbelt så lång tid, och tänk inte ens tanken att sätta dig på golvet. Men nånstans ändå så är jag nöjd.
Fram till jul ska jag jobba gärnet, så har jag ledigt och lov sen. Mitt fokus ska ligga på ett ställe, och det är musiken och skolan. Punkt.


Likes

Comments"Att återigen känna att man inte passar in. Att inte känna sig hemma eller välkommen i ett sammanhang som man gjort innan. Att få insikten att man inte känner samma trygghetskänsla där längre. Det är tufft. Och just nu känna att jag flyter runt i ovisshet. Känner inte mig hemma någonstans.
Tankarna börjar snurra och sen är det kört. Känns hopplöst och utan mening att skaffa sig en trygg punkt på ett ställe som ändå bara varar ett år."

Nattliga tankar som inte alltid landar i ett värde.

Likes

Comments

Om fyra dagar sätter jag mig i bilen och kör. Mot Stockholm och kaggeholm. Äntligen, fast ändå inte. Sjukt nervös och spänd men samtidigt så galet peppad att jag inte vet vad.
Ska bli skönt att dra, men på ett sätt vill jag verkligen bara vara hemma ett tag till. Har ju jobbat hela lovet nästan så känns knappt som jag varit ledig.
Är nervös men taggad. Känns som en bra blandning av känslor. Nu återstår det jobbiga. Packa!

Likes

Comments

Så efter någon vecka med studenter osv så fick jag äntligen åka och träffa mina käraste vänner i Göteborg. Det var en sån välbehövlig helg, dock började den lite kaosartat. Jag och köra bil i göteborg var inte en bra idé.. Finaste Svante fick möta upp en gråtande Frida med en smärre panikattack på en parkering mitt i Göteborg haha.. Men sen var det en fin helg, vi hängde på universeum en dag och förundrades över hajarna, sengångarna(!!!) och ormarna. Sjukt intressant! På kvällen hamnade vi på en liten barrunda och sen vid någon park för att hänga lite. Vet att jag behövde den helgen, behövde träffa mina trygga punkter för att komma in i självsäkerheten igen. Tappade fotfästet lite efter att jag kom hem från skolan, lite likadant nu efter att inte ha träffat dessa klippor på flera veckor.. Men i mitten av augusti ses vi igen!
När Angelina och jag gick armkrok genom Göteborgs gator så slog det oss att vi båda var lediga en vecka senare så då bestämde vi oss för att spontant åka till Stockholm ett par dagar. Vi hade picknick med Thilda i en park och tog igen allt som hänt senaste tiden. Sen mötte vi upp Wilmer och åkte till en bar. Tycker verkligen om dom där två brudarna, så lyckligt lottad att få ha dom i mitt liv! Och om det inte ändras nått så verkar det som att Thilda flyttar till Växjö för att plugga i höst!!! Så sjukt roligt, är så peppad även fast jag kommer bo i Stockholm!
Anyways, dag 2 hängde jag och Angelina på ett fik nästan hela dagen och planerade midsommar. Sen lämnade jag av henne vid tåget och på kvällen när thilda kom från jobbet åt vi godis och kollade på film. Så mysigt! Dagen efter hann jag med att umgås med min kusin, hans fru och hela hennes familj. Gillar verkligen dom med, så välkomnande och trevliga! Kommer säkert umgås med dom mer nu när jag flyttat!
Dagen efter åkte jag hem, och även de dagarna var välbehövliga. Min mage hade ett litet sammanbrott dessvärre, så kunde inte va med på samma nivå som jag hade velat. Men det kommer andra dagar som tur väl är!
Bästa vänner. Vad ska jag göra utan dom i höst?

Likes

Comments