En fråga, vad vill ni att jag ska blogga om? Vill ni ha tips om något eller hur jag gör? Kommentera!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att vara lite sommarbrun är väll aldrig fel? Man ser smalare ut i det och man känner sig så mycket snyggare i färg.
Men vi alla vet en ska som inte är snyggt, orangea handflator av bus... Det ser inte så mänskligt ut att vara helt orange i handflatan, finns ingen mänsklig som har det naturligt.
Just detta tänkte jag hjälpa er som har lite svårt för detta och som inte vill lägga ner tid på någon dyr bus-handske.Det ända du behöver är att skaffa en helt oanvänd disksvamp och brun utan sol såklart(jag använder Åhléns för den är billig och riktigt bra, bättre än dom lite dyrare busarna).


Efter du har smörjt in hela kroppen med bus så tvättar du händerna ordentligt, använd helst skrubb och torka dom riktigt också så du får bort att bus i händerna.
Sedan lägger du på så mycket bus du vill på svampen och sen är det bara att smörja ovansidan på dina händer med den. På det sättet får du inga orangea handflator!
Har använt den här metoden som jag kom på helt själv i cirka två år nu och det har funkat alldeles utmärkt!

Likes

Comments

Har ni också haft svårt med era ögonbryn, att dom inte vill växa. Mina har växt rätt så bra förutom längst ut där det vägrar att växa ut några hårstrån! Och ena mitt ögonbryn växer högre upp än det andra. Så jag kollade runt på youtube och såg att man kunde ha kokosolja på ögonbrynen och ögonfransarna för att det skulle växa. Så jag började ha det varje natt som jag sov hemma, och det funkar verkligen! Jag såg skillnad redan efter en vecka! Så detta är dagens tips, kokosolja!

Likes

Comments

Schampo och balsam, kan vara det svåraste att hitta som verkligen är bra. Mitt hår brukar väldigt lätt tova ihop sig och bli väldigt torrt. Men med det här schampot och balsamet så känns håret så bra. Det blir lätt att borsta ut, håret känns tom så mycket bättre av att bara ha haft i schampot. Har bara använt detta i cirka ett halvår och jag har inte ens tanken på att byta!

Likes

Comments

Vilken färg har du på dina ögon eller vilken färg i dina ögon vill du framhäva?
Detta hjälper verkligen. Som tex om man bara har lite grönt i sina ögon och vill framhäva det så är detta är jätte bra tips!

Till blåa ögon ska du ha en ögonskugga spm drar sig åt det varma hållet, helst orange!
Till gröna ögon ska du ha lila ögonskugga!

Likes

Comments

Hejsan allihopa nu är jag tillbaka igen!
Men jag kommer inte tillbaka som vanligt, jag kommer tillbaka som en sminkblogg!
Tyckte det borde vara mycket roligare att läsa än det jag förut skrev om(absolut ingenting)

Här är en bild ifrån gårdagens sminkning som framhävde mina blåa ögon

Likes

Comments

Hade tänkt med ett nytt försök till att börja blogga igen. Hoppas bara inte att det blir som förra gången! 😄

Idag så vaknade jag kanske 12:00 någon gång? Sedan fikade jag lite sedan raka vägen ut och klippte hela våran stora gräsmatta, så hela kroppen är helt slut! Ikväll så kommer jag nog vara med Emelie och bara har mys om det inte är någon som kommer hit!


Likes

Comments

Natten inlägg får gå till min goa vän Jennifer Hult som nu är 18 hela år 💗


Likes

Comments

Här är före och efter bild!


Likes

Comments

Idag så vaknade jag runt 12 vilket var skit skönt!
Skulle egentligen klippt gräset men det har ju regnat massa idag så det vart inge av. Så då gjorde jag lite ögonfransförlägning på mamma, är ännu inte klar eftersom hon var tvungen att åka till stallet med Emelie. Så ni får en föra och efter bild sedan! 😘Ligger i sängen och halv sover nu

Likes

Comments


Better Blogging Nouw