Asså idag tog jag steget att kontakta min mamma ... min biologiska mamma efter ett stort bråk... jag vet inte hur ja ska känna riktigt ... hon e ju trots allt min mamma.. iallafall min mamma har blivit slagen av min mormor så hon ska bli opererad o vet inte om hon överlever... så jag bestämde för stt bestämma en träff med henne oavsett hur jävla mycket ja en hat älskar henne... jag lär Inte förlåta henne... men Aa att ha en mamma med alkohol problem är Nt de lättaste precis ... medans ja nu sitter o skriver detta inlägg gråter man... för man e rädd att man ska förlora sin mamma.... klart jag älskar henne fast hon har gjort mig illa psykiskt o fysiskt. Så den 27:e veckan innan hon ska opereras så ska jag träffa henne jag har sjukt blandade känslor för detta och kände att jag e bara tvungen att skriva av mig lite, jag bär alltid ett leende på läpparna men inombords så känner jag att jag dör.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​jag träffa en vän idag men jag börjar få smått känslor I guess....


även om ja inte vill för e rädd för att bli sårad ...

jag gillar han men gillar han mig på samma sätt...

jag e en trogen tjej o skulle aldrig få för mig   såra en sådan underbar person...

nervös som fan o massa tankar flyger omkring...

ska ja eller ej ??....

Likes

Comments

Asså bokstavligen så mår jag skit !!!!!

Min mamma hatar mig... o har vänt min pappa emot mig.... o soc är redan inkopplad o jag vet helt enkelt inte vad jag vill... för jag mår skit ! Skit skit skit !

Ångest över beslut , besviken och så mycket mer.....

jag ska bara helt enkelt vara jävligt glad att jag har min stora syster o hennes bästis... för vad fan vore jag utan dom 2.

Att leva ett normalt liv hade varit något men det går inte riktigt som planerat... varje gång man försöker göra rätt blir det fel iallafall. Hoppas alla får en underbar söndag ! Så ska jag tänka vidare !

Likes

Comments

Så i lördags så började på min intensiva Konfermation ! :D har redan skaffat nya vänner osv.. vi har varit i Holmbys kyrka och Stehags församlingshem . På söndag blir det att vi konfar oss sjukt kul och spännande igår blev jag interjuvad av SR P4 vilket var roligt :D idag var vi i Lunds domkyrka och åt kinamat <3 ! Kina buffe är alltid så himla gott ju ! Jag konfar mig för presenterna och även för jag vill lära mig mer inom kristendomen. Och btw så börjar allt med kärleken ordna sig igen.. :) ! jag känner mig glad och har lust att bara skrika och hoppa rundor så glad är jag ! :D . 16-02-24 är detta inlägg gjort :) hoppas ni har en trevlig kväll :) !!

Likes

Comments

Hej igen ! :) jag gör två inlägg i kväll ! :D

Jag och min allra bästa vän Sheena har varit bästisar nu sedan 4 år sedan tillbaks.

Jag kan säga att det känns som om hon är en extra lillasyster för mig och det kommer att förbli så <3. !

Sheena och jag har ett band som ingen kan klippa så lätt för även om vi blir ovänner så kravlar vi alltid tillbaks till varandra för vi kan bara inte vara utan varandra. Våra minnen är helt underbara,galna och roliga. Memories never dies !

#DåligEngelska jag vet! Men iallafall jag är glad att jag hitta en vän som henne man borde ha fler vänner som henne för hon kan jag berätta allt för vi har gått egenom eld och vatten tillsammans ! Och vi har lite problem med killar för tillfället men vi går egenom det tillsammans vi gör nästan allt tillsammans. Om hon nu alltid har problem så ringer hon till mig och berättar saker och ting om hon har problem med killar så kommer hon allltid till mig . Men det är bara för att jag lyssnar på henne vad hon har och säga!. Och hennes namn är ovanligt men So what !? det är ett väldigt fint namn tycker jag Iallafall.

Maja And Sheena bff's forever ! <3

Likes

Comments

Hej  nu är det så att jag har börjat i nian och har en hel del läxor och så. Men detta är typ mitt första blogg inlägg 

och vet inte riktigt vad jag ska skriva om ! Fråga lite frågor här nere så ska jag försöka svara

på dom så fort jag kan ! Men vi hörs alla och ni får ha en bra dag ​

Likes

Comments