Hej snyggingar!

Jag har länge velat ha en silvrig klocka men har inte hittat någon som jag riktigt tyckt om. När jag fick hem denna klocka så visste jag inte ifall jag skulle behålla den eller inte. Enligt mig var den lite stor men urmakaren sa att jag inte kunde ha något mindre. Jag har så pass smala handleder så att det är svårt att hitta en klocka som verkligen passar på det sättet som jag vill ha den. Tillslut bestämde jag mig för att behålla den och den är så fin! Den passar till allt och jag älskar meshbandet, kunde inte vara mer nöjd.

Hoppas att ni har haft en skön och trevlig vecka, kram!

Klocka - här

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!

Idag efter skolan så tog jag och några andra kompisar en sväng ner till Espresso House för att ta en fika. Eftersom att caféet är relativt nytt så är det oftast väldigt mycket folk där. Men idag hade vi turen att det var ganska lugnt, så vi hittade en liten favorithörna. Jag älskar stilen inne där, väldigt mysig och perfekt till vintern om man vill ta en fika när snön faller. Dock ingen stil som jag skulle ha hemma, då jag föredrar för det mesta svart och vitt.

Jag hoppas att ni andra har haft en trevlig dag med, kram!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej fina människor!

Nu är första skoldagen förbi och höstterminen har officiellt börjat, iallafall för mig. Denna termin tror jag kommer att bli väldigt bra, inte lika stressigt som innan sommarlovet iallafall. Jag har fått några nya lärare samt ämnen, dock så har jag fått ett schema med väldigt mycket hål men man kan ju inte få allt. Förresten så skrev jag ett inlägg om att jag var på Ikea och hade köpt lite saker, det är nu monterat och klart! Det tog lite tid för vi hade lite problem med lamporna men äntligen och jag är supernöjd. Jag har väldigt mycket svart/vitt i mitt rum och det antar jag att jag har fått av min mamma, hon älskar svart/vitt. Jag har dessutom helst inge mycket grejor framme, därför städar jag mer eller mindre varje dag. Innan jag skaffade dessa lampor så hade jag ingen belysning alls när jag sminkade mig, vilket resulterade i att jag inte såg hur mitt smink riktigt såg ut förrän jag kom ut i solen. Oftast så såg det inte lika bra ut som jag trodde då, men nu hoppas jag att det blir ändring på det tack vare mina nya lampor.

Hoppas att ni har haft en bra vecka! Kram

Glas - här / Ananas - här / Parfymflaska - här / Övik - här / Hyllor - här

Spegel - här / Lampor - här

Likes

Comments

Hej allihopa!

För en vecka sen bar det iväg till Stockholm, jag och killen min. Vi bodde på Norrmalm, vilket var väldigt skönt då vi hade ca 5-10 min in till centrum. Hotellet var jättemysigt och hade väldigt god frukost, under tiden vi var där så besökte vi både Skansen och Mall Of Scandinavia. Resten av tiden gick vi bara runt i stan och myste, det blev faktiskt inte lika mycket shopping som jag trodde där nere. Tänkte skriva ett separat inlägg om vad jag köpte så att ni får se det senare. Vi var där i 4 dagar, vilket betyder att vi for hem på torsdagen. Vad jag la märket till där nere va att jag lätt faller in i stressen, det var lite jobbigt. Av vad jag har sett så är i nästan alla i Stockholm stressade, även fast bussen går igen om 10 min så springer dom för att hinna med den som går om 1 min. Jag om bor i Ö-vik förstår inte riktigt det, mina bussar går som mest 2 gånger i timmen. Men hur som helst så hade jag det jätte mysigt med mycket god mat och härligt väder.

Hoppas att ni har haft det bra också, kram!

Likes

Comments

Hej snyggingar!

Denna dag far varit efterlängtad länge för att dag for jag, mamma och min syster till Ikea. Har egentligen velat fara redan i våras men vi har helt enkelt inte haft tid. Jag tycker att det är så skönt nu när Ikea har öppnat i Umeå, det blir inte lika mycket bilåkande som det skulle vara till Sundsvall. Såklart så kunde vi ju inte fara till Ikea utan att gå runt i Avion, köpte lite blandat. Tänkte att jag visar bilder när allt är monterat och klart.

Hoppas att ni har haft en bra dag, kram!

Likes

Comments