Godkväll!

I söndags var det dags att säga hejdå till mamma och pappa. Stannade en natt i Alingsås för att hämta upp Simon för att sedan åka tillsammans upp till Vemdalen. Resan gick bra trots att vi åkte i två olika bilar. Väl framme packade vi bara in alla grejer och gick och la oss. Tisdagen var en riktig fixar dag. Vi packade upp och kom till rätta i stugan. Onsdagen började tidigt med utbildning hela dagen och samma med torsdagen. Det var roligt att träffa några av de andra som ska jobba här under säsongen. Idag (fredag) har vi fått jobba "på riktigt" med mycket hjälp av de som redan kan de vi nu ska lära oss. Det är spännande att vara på en ny arbetsplats och se hur ett stort företag jobbar "bakom kulisserna". Efter att försöka lära sig 4 olika system är man helt slut på kvällarna när man kommer hem.

Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!

Igår var jag och mamma i Ljungskile för att besöka några små mysiga inredningsbutiker. Vi köpte inget speciellt men de är alltid mysigt att gå runt och kolla. Jag får alltid ett sånt sug efter ett eget boende när jag går runt i såna butiker. Jag vill inreda, köpa möbler och små. Som tur är åker ju jag och min pojkvän upp till Vemdalen snart (bara 10 dagar kvar) där vi ska bo i en egen stuga. Dock är den inredd och klar men ska ta med lite småplock så stugan blir mer hemtrevlig och "vår". Kram!

Likes

Comments

Gokväll på er!

Förmiddagen spenderade jag i stallet hos min medryttarponny Barossa. Han var pigg och glad som vanligt, en riktig humörhöjare. Tyvärr så börjar det bli fruset i marken vilket gör att man inte kan rida ordentligt men jag valde att rida ut en sväng så han ändå fick röra på sig.

På eftermiddagen umgicks jag med Ella och Nico två av mina närmsta vänner. Vi åkte till Överby en sväng för att spana in lite julklappar. Hittade tyvärr inget roligt men men så är de ibland. Kram!

Likes

Comments

Idag har vi firat farsgubben vår med lite aktiviteter i skogen. Vi har nämligen testat på att åka Zipline för första gången. Det var en mycket häftig upplevelse som gav en härlig adrenalinkick. Vi åkte två banor som var ca 20-50 meter upp i luften. De berättade att toppfarten på en av banorna var 80km/h vilket jag inte tror att vi kom upp i men wow säger jag bara vilken känsla att åka mellan träden, över bergen och åkrarna. Kram!

Likes

Comments

Detta är mitt första inlägg och snart startar ett nytt kapitel i mitt liv. Om 15 dagar tar jag mitt pick och pack i sällskap med min pojkvän och åker ca 62mil uppåt i landet närmare sagt till Vemdalen. Där vi kommer att jobba för Skistar fram tills April. Detta kommer att bli ett äventyr för livet och jag längtar så tills de bilderna vi fått skickade till oss på den lilla bruna stugan blir till verklighet. Kram!

Likes

Comments