Header

Hej, igen.

Jag ligger i min säng och tycker synd om mig själv. Jag har blivit sjuk! Och jag ska vara ensam hemma till 4.. Usch. Jag hatar att vara sjuk. 😞
Igår var jag hos pappa och byggde en ramp till mina kaniner och fixade till ett hus till dem. Tror dem kommer trivas hur bra som helst där!
Och i förrgår var det dop, och nu är jag äntligen gudmor till min älskade Melodie. Fasters prinsessa!

✨ Felicia Ahlstedt

Detta är allt gottigott vi fick på dopet! Allt är homemade by Lina. Förutom Oreo kakorna!
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjena! 😃

Sitter äntligen i skolan och väntar nu på min lektion, som börjar 10.30.. Kom till Tierp 08.40 efter att ha spenderat min första natt i Pontus's nya lägenhet. Har varit grymt mysigt men jätte läskigt. Tv knäppte till och massa annat knäppte, och med tanke på att vi inte fått in varken katterna eller kaninerna in i lägenheten hade man inget att skylla på. När man sover hemma kan man iallafall skylla på katten när någonting låter, men det var inte så lätt..
Men inatt blir nog lättare att sova!

Igår åt vi tacos med Pontus syster, hennes kille och deras dotter Alice. Samt Pontus pappa. Efter det började vi plocka in våra grejer i lägenheten såsom sängen, tv och massa kläder. Jag och Linnea var sen tvungna att skotta fram ytterdörren då den inte har använts på länge, blev ett litet gympa pass.. Men skönt att få det gjort.

Nackdelen i lägenheten är att jag får facebookångest. Då Pontus inte har något internet än så länge så kan jag inte gå ut på facebook eller någonting, så man får gå över till Linnea och busa med Alice eller med djuren. Eller så får vi ligga i sängen och glo på ett 50 tals med filmer som vi fixat. Finns inte så mycket att göra än. Ska bli grymt roligt att åka tillbaka dit efter skolan!

Imorgon blir det dop för min älskade brorsdotter Melodie. Då jag är gudmor kommer jag få ta plats på scen! Då det gäller att hitta kläder att ha på sig då.

✨ Felicia Ahlstedt
Likes

Comments

Halloj!

Nu ligger jag i sängen efter seg och lång dag. Fick inte många timmars sömn inatt så var otroligt ofokuserad i skolan. När jag kom hem satte jag mig vid datorn och sen gick jag och mamma och handlade. Idag blev det klyftpotatis med fläskfilé. Super gott! Nu på kvällen har jag skypat med ett par kompisar och haft super roligt, mycket skratt blev det. Nu blir det att mysa med Pontus till serien Supernatural innan man ska sova. Super mysigt ❤️

✨ Felicia Ahlstedt

Likes

Comments

​Hej igen!

Jag kom precis in efter en rökpaus och sitter nu och spelar med mitt hjärta! Vi har nyligen ätit, och idag stod Thaigryta med nudlar på matlistan! Så grymt gott. Medans Pontus lagade mat så diskade jag. Teamwork! Jag har även börjat småstäda mitt rum för att slänga all Pontus kläder i tvätten så vi sen kan packa ner allt. 

Idag har min ängel bokat biljetter till mig. I mars åker jag till Göteborg (för första gången i mitt liv) för att träffa Emma! Ska bli grymt spännande och roligt. Kommer bo där under en helg för att sedan åka tillbaka hem. Hon kommer åka från Göteborg till Stockholm för att möta mig där, så vi sen kan åka tillsammans till Göteborg. Och ja, hur ska jag kunna förklara Emma. Finns inte så många ord som kan beskriva henne rätt. Men jag kan försöka. Jag träffade Emma för cirka 1 år sen kanske, via ett spel. Vi klickade direkt och har haft tät kontakt sen dess. Vi brukar pratar ungefär varje dag, men i början var värst. Vi pratade hur mycket som helst. (Från när man vakna, sen var det väl pauser när man skulle äta osv, tills man somna, fast i Emmas fall brukade och brukar hon sova i telefonen, grymt sött!) Idag pratar vi fortfarande nästan varje dag. Vi har träffats 2 gånger innan, ganska sjukt att man kan bli så tajt med en person man träffat via internet. Men jag är lycklig! Hon är grymt underbar, omtänksam och fin tjej. Jag älskar henne enormt! Det ska bli grymt roligt att få åka hem till henne, och till den fina staden jag aldrig varit i. ❤

✨ Felicia Ahlstedt

Likes

Comments

Hej min nya blogg!

Vad gör ni? Jag sitter och pratar i skype med min friend Frank. Jag är så rastlös, har varit det hela dagen. Inte riktigt vetat vad jag ska göra. Men snart så ska jag duscha sen titta serie med Pontus.

Gäller att göra varje minut värdefull då han flyttar på torsdag. Kommer bli så konstigt. Efter att han bott här varje dag, sovit här varje natt så kommer det kännas jätte konstigt när han flyttar långt bort ifrån mig. Men vi får hoppas att jag får bo där ganska ofta, kommer inte klara av att bara bo hos honom på helger. Om jag får det så kommer det bli väldigt jobbigt med att pendla, men det är ju en vane sak.

Detta är by the way min nya blogg. Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. Men med tanke på att mitt liv är otroligt ointressant så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om. Men förmodligen kommer jag skriva mycket om vad jag gjort under dagen. Ni kommer även få följa mitt mål, att klara gymnasiet. Jag går IM på Högbergsskolan i Tierp. Jag gick Barn & Fritid i 1,5 år innan jag hoppade av. I höst börjar jag Vård & Omsorg, jag vill utbilda mig till sjuksköterska, tror jag. Just nu vill jag det, vi får se när det väl är dags.

Jag kommer förmodligen även visa bilder och KANSKE videos när jag bygger hus på The Sims 2, kanske även Terraria. Hoppas ni kommer tycka om att läsa min blogg. 😊

✨ Felicia Ahlstedt

Likes

Comments