Glossybox Juni - Desert Dreams

Let those desert places in our hearts bloom

Klicka HÄR för att få 20 % på din första Glossbybox

Det här är andra gången jag får hem Glossybox och måste säga att jag är mer än nöjd denna gång. Så kul att få testa nya produkter och få skönhetsinspiration. Som ni kanske märkt så är jag ganska naturlig av mig när det kommer till smink, och håret är för det mesta ostylat, så att få hem produkter på det här sättet passar mig jättebra för då kan jag inspireras och ta in nya trender och metoder. Längtar efter att testa alla dessa produkter i alla fall. Borde jag göra en video av det?

Denna box bjöd på:
1. Puder av Manna Kadar Beauty. Ett transparent puder som passar alla hudtoner.
2. Matte Liquid Lipstick "Ju ju" från Contour Cosmetics. Ett flytande läppstift med matt finish. Älskar sådana läppstift så ska bli jättespännande att testa.
3. Läppenna av Karl Lagerfeld + Modelco. Ska ge illusion av naturligt fylliga läppar och även passa väldigt bra med läppstiftet från Contour Cosmetics.
4. En "parfym" vid namn Fresh Linen från märket Clean. Den ska ge en doft av nytvättade lakan, fräscht och friskt, inspirerad av "vårsolens första strålar och blomknoppar som spricker ut".
5. Sist men inte minst: cleanser och definition cream från Mad About Curls. Cleansern ska rengöra och återfukta samt ge definierade lockar, och krämen som är gjord på bland annat jojobafröolja ska tillföra fukt och även hjälpa mot friss. Eftersom jag har naturligt lockigt hår och har problem med friss så ser jag extra mycket fram emot dessa produkter.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229