Jag tänkte börja med en presentation av mig själv. Mitt namn är Johanna och jag är född 1990. Jag har 4 barn, en bonus och 3 egna. Bonusen blir 13 år i november och mina två äldsta är irishtwins. Frode är född 26/10-12 & Loke är född 25/10-13, sen är Loke pesudotvilling med lillasyster Disa som är född 10/1-15. Sambon vill gärna ha fler barn, men jag känner mig färdig med barn just för tillfället. Sista graviditeten va inte lätt, varken fysiskt eller psykiskt. Äter i dag antidepressiv medicin och kämpar dagligen med min depression.
Men jag är inte bara mamma, jag jobbar som behandlingsassistent och har gjort sedan förra året, men har bytte arbetsplats i våras från kommunalt till privat. Jag har även gått ner ca 50 kilo med hjälp av Lchf och styrketräning. Från 140 kg till 89 kg, men efter graviditeten med sista barnet så ligger jag på 105 kg. Men igår började jag med Lchf fakir och ska köra det i minst 30 dagar för att kickstarta min fortsatta viktnedgång. Mitt mål är 80-85 kg och sedan enbart bygga upp min styrka så att jag kan börja tävla om ett år eller två 👍🏻😊

Ja de va lite om mig och ni kanske kan få en liten bild redan nu om hur min vardag ser ut 😂 inte en lugn stund och alltid något att göra. Jag ska försöka ta mig tiden till att dela med mig av vardagen.

Likes

Comments