Nu tänkte jag smälla upp mina absoluta bästa tips för en rejäl resa för smaklökarna.

1. Ohotad etta ligger väl givetvis Friscomålet från Max. Till det äter jag självklart en stor strips, mozzarella sticks och även en dipp och favoriterna på den fronten är bearnaise och cheddar.

2. På andra plats ligger en perfekt stekt oxfilé eller fläskfilé. Och till det vill jag ha stekt potatis och bearnaisesås. 

3. På tredje plats ligger inte helt oväntat pizza.

4. Sen har vi även tacos som ligger mig varmt om hjärtat. Det är i princip den enda maträtten där jag äter grönsaker överhuvudtaget om jag ska vara helt ärlig.

Vad är din favoritmat?😃

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är det äntligen Fredag.

 Veckans bästa dag som man längtar till lika mycket varje gång helgen tar slut. Skoldagen har varit lugn och direkt efter skolan så åkte jag och farsan och käkade en rejäl hamburgare innan vi åkte hem. Nu sitter jag i soffan med en snus och en energidricka och lyssnar på lite musik.

Likes

Comments

Igår efter skolan så var jag och några kompisar på Max hamburgerrestaurang. Jag har ju som sagt en extrem förkärlek till deras Friscomål framförallt. Jag väntar bara på att bli erbjuden ett VIPkort där.
Det blev en rejäl braklunch och efter det drog jag till stan en sväng innan jag åkte hem. När jag kom hem fick jag veta av mamma att vi skulle äta hämtpizza till middag. Hemma hos mamma händer det väldigt sällan att vi äter det då hon äter enligt LCHF och vill undvika kolhydrater och socker så mycket som möjligt.
Men för min del så var det sann lycka och kvällen var gjord.

Likes

Comments

Tjenare! Nu tänkte jag dra igång en blogg här. Meningen med den är att bryta av lite från alla träningsbloggar med träningstips och gnäll om vilken mat man ska och inte ska äta. Hittade inte en enda blogg där någon skrev speciellt mycket om en onyttig kost. Det tyckte jag var tråkigt så därför vill jag visa att det finns de som faktiskt skiter i både träning och hur många kalorier maten man äter innehåller.
Jag slänger in en bild på min absoluta favoritmat, ett friscomål från Max.
Höres!

Likes

Comments