Önskar livet ur alla diagnoser och alla sjukdomar som förstör allt i små barns kroppar.

Leo är en jäkla kämpe säger jag. Han säger inte mycket. Inte ens när dom tar prover eller sticker han i armen. Han är otrolig.
Det här med att man har friska barn är jag otroligt tacksam för. Vi har bara mer att göra med 2 av dem. #cerebralpares#adhd

Vi var redan inne på NKS kl 7 imorse. Vi fick gå in på rum 9 där skjortan och descutan svamparna låg framme, så det var bara att förbereda honom.

Nu har han fått infarter i armen och vi ska bara invänta Eva ponten som kommer att operera Leo.

Jag och Jimmy är redo. Redo igenom allt just för Leos skull. ☝🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det blir en prova-på-dag för Laura nästa vecka och om hon gillar trycket i skolan så kan hon få börja skolan redan samma dag 😄
Laura kom in. Hon kom in.. förstå.. helt obeskrivligt. Juryn ville höra henne fler gånger, & då fick hon sjunga 3 låtar på en gång och hon framförde det bästa av henne. Min stolthet. Och förstå att när man får Mail av en jury , som egentligen skulle förmedla ut det här i mars, & skriver att det gick galant för ens barn på audition.

Glädjen går inte att beskriva.

Laura det här är ditt ÅR 2018 min Havanna

DU KLARADE DET

Likes

Comments

Laura.

Min alldeles egna vackraste prinsessa. Du kom som en livs levande ängel och värmde hela min själ när du låg där på mitt bröst vid första mötet.

Så underbar och go. Jag minns min första förlossning som igår och tom smärtan. Du förändrade min värld, du var så efterlängtad av mig från första dagen. Tro mig av mig var du så efterlängtad. Jag tom satt och skrev brev till dig när du låg inuti min mage. Så efterlängtad.
Från att du blev till så är du den största gåvan i mitt liv och vackraste. Du är mer än vad du tror.

Laura du är en sann skapelse, och du utsöndrar så mycket kärlek. Ingen i världen skall få trycka ner dig.

Idag är du en pigg tolv åring som älskar musik. Du kommer ifrån en musikalisk familj och idag vill du själv bli något. Och det bästa av allt är att du gillar lekar.

Jag stöttar dig i alla dina fina beslut. Och jag kommer alltid att finnas vid din sida.

Jag verkligen älskar att skratta med dig du är så otrolig rolig. Du är en av mina bästa vänner#mothersofdaughters

Likes

Comments

Veckan försvann så snabbt, jag som skulle ju börja med min One kid of the mounth... men på riktigt jag hann inte . Det blir ikväll!

Veckan går så fort och barnen förtjänar en stor eloge för att dom går upp så tidigt. Jag är en grym mamma som klarar av deras personligheter. & framför allt även tidiga mornar.

Hur som helst så prov sjöng mitt äldsta barn för Adolf Fredrik i torsdags och fredag, och hon var kanon fick jag höra.
Och det som gör mig ännu stoltare är att Laura vågade sjunga, hon vågade sjunga inför 5 vuxna främmande människor som dömmer henne. Och hon fick bara positivt beröm. Och det är inte hela världen om min prinsessa inte kommer in vi ger inte UPP. Tänk om hon blir en AF elev??

Den här veckan vill jag hylla 2 människor som har gjort veckan lite enklar för mig. Nämligen Kristin och Carro, två underbara kvinnor som gjorde veckan enklare med att hämta barn och låta Laura få gå på audition. 🙏🏻 kan inte var tacksammare.

Sedan vill jag tacka för att det bara var en lätt stukning i foten på lilla Baby Nicole. Så hon fick härja på gymnastiken i Söndags tillsammans med stora syster Leonora (lola)

Tacksamhet skall vara min vecka ☝🏻☝🏻☝🏻

Glöm inte kika in ikväll. Vår fördra presentation om min först födda MY SHINING STAR☝🏻

Likes

Comments

Idag valde jag att hoppa av min gamla blogg och börja om för att fortsätta på Nouw. Vi får se vad nouw har att erbjuda, eller tvärtom 🧐

Att bara hoppa in direkt på en ny blogg bara så där kan inte bli bättre än på sin dotters födelsedag. 30/1-2018=12 år

Mitt först barns födelsedag. Hon är inte en liten tjej längre utan nu är hon lite större. Laura blir 12 år idag och jag är fortfarande mållös.

Laura för 12 år sedan så föddes du en underbar fredag. Den dagen så fall snö flingorna ner som fallande stjärnor. Så sakta och så vackert. Och du blev det viktigaste som har hänt mig i mitt liv. Jag älskar dig så mycket och jag kommer kämpa för dig hela mitt liv för dig.

Det blev en Underbar dag och vi hade hela familjen samlad och underbara vänner som kom och förgyllde Lauras 12 års dag. Och att kunna leka så länge det hår är fantastiskt. Vår lek-doktor Åsa Karlsson som är 127-ekdsjäl kan få vuxna att leka. Hon är en fantastisk vän till vår familj.

Tjejerna är redo

Nyfikna på en massa presenter 🤓

Här är Åsa och järn gänget.

Världens bästa Åsa och barn som leker igenom oss på kalaset.


Just nu ör klockan mycket och jag ska lära mig mer om min nya blogg, så nu ska sminket och kläderna bort och göra sig redo för gymnastiken imorgon bitti och kyrkan / bless

Bytheway 1oftheday kommer att bli presenterade from med måndag och då startar vi med det äldsta barnet Laura.


Nu tar jag godnstten och nattmössan på se hörs vi mer imorgon Puss

Likes

Comments