Två år med cancer

Det är inte så ofta som jag tar mig tid att skriva här men idag gör jag det.

Det har gått mer än två år sedan jag fick min cancerdiagnos. För två år sedan behandlades jag med cytostatika samtidigt som jag var nybliven mamma till vår andra son. Min prognos såg inte så ljus ut för att vara 32 år, läkaren gav mig en statistisk prognos på ca tre år pga spridning.

Att leva med obotlig cancer är speciellt på många sätt. Att ha kontroll och prestera har alltid varit viktigt för mig. När du får en allvarlig sjukdom är det svårt att ha kontroll, det är också svårt att prestera när din kropp inte vill det du vill.
Under de två åren som jag har haft min cancer har jag lärt mig så mycket om mig själv. Jag har tvingats att utvecklas för att klara av att hantera situationen.

Såhär två år senare njuter jag av livet mer än någonsin. Jag är tacksam för varje dag jag får leva och jag är så imponerad över hur jag och min familj har klarat av detta. Jag visste att jag var stark men trodde aldrig att jag skulle fixa detta så bra som jag har gjort och som jag gör! Jag är faktiskt lycklig!

Jag är stolt över mig själv! Det är sällan jag känner det eller säger det. Men just idag är jag sjukt stolt!
Konstigt nog är jag även tacksam över att jag tvingats gå igenom allt detta. Jag har vuxit som människa och även om jag fortfarande lever med diagnosen obotlig cancer så känns livet lättare nu än förr.
Oro har fått ett nytt perspektiv! Små problem är obetydliga och att lägga sin energi på rätt saker har blivit så mycket lättare.

Tack för att jag fått genomgå denna prövning.
Tack för att jag klarat detta så bra som jag gjort!
Tack alla fantastisk människor inom sjukvården som håller mig vid liv och som alltid bemöter mig på ett fantastiskt sätt.
Tack alla nära och kära för allt stöd och för all kärlek ni ger mig! Den betyder så mycket!
Tack min älskade man och mina barn för att ni är en del av mitt liv! För att ni har orkat när inte alltid jag har gjort det!
Tack min familj/släkt och vänner! Ni är bäst! ❤️

När livet är svårt, jobbigt och tungt ge inte upp!
Efter alla jobbiga dagar kommer tillslut en bra dag, och en till och en till. Plötsligt mår du inte dåligt länge utan är starkare än aldrig förr! ⭐️


Isabell - Med kärlek till livet

Gillar

Kommentarer

Ulle
Ulle,
Du är så fin och fantastisk, sprider så mycket positiv energi. Det lyser om dig.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229