Aldrig mer ett normalt liv

Idag kom verkligheten ikapp mig, en verklighet som begränsar mitt liv på olika sätt.
Idag blev jag påmind om att jag kommer ha planerade sjukhusbesök resten av mitt liv.
Nålar i kroppen, provtagning, behandling, skanning och på toppen ständig väntan på uppdatering gällande min ”kroniska” cancer.

Efter att jag gjort min första skanning för denna veckan insåg jag att mitt liv aldrig kommer bli som vanligt igen. Jag kommer aldrig kunna sluta med medicin och behandlingar.
Jag vet att det bra är att acceptera och att njut av alla dagar jag inte behöver besöka sjukhuset.
Men ikväll känner jag mig lite ledsen över att min bröstcancer hade hunnit sprida sig.
Om den inte hade gjort det hade en bröstoperation väntat. Planen var att bröstet skulle tagits bort och att jag sedan skulle få strålning.
Kanske hade jag blivit frisk?! Kanske hade jag sluppit utsätta min kropp för allt det den får genomlida.

Ibland är det svårt att ladda om och känna sig peppad. Ikväll är en sådan kväll. Nu följer några dagar av olidlig väntan på provsvaren av skanningen.
Bäst att sova nu så att jag har möjlighet att vakna till en ny dag med ny energi.
Godnatt! ❤️

I väntan på dagens skanning

Isabell - Med kärlek till livet

Gillar

Kommentarer

Elin
Elin,
Jag går igenom samma sak och jag fårstår precis hur du känner. Väntar just nu på ett besked gällande min tumör i lymfkörteln. Jag är livrädd och är konstant deppig och nervös över vad som komma skall. Om du vill ha någon att prata med eller bolla tankar med så får du mer än gärna skriva till mig. Man är aldrig ensam! <3 Min mejl adress är: elin.rundcrantz@hotmail.com
Instagram: eliinrundcrantz
Styrkekramar! / Elin 23 år
Christina
Christina,
Hej! Jag följer dig på Instagram. Gillar din fina bilder. Jag är nog väldigt ovanlig då jag som precis som du inte blir fri från sjukhusbesök, medicinering mm, väljer bort vissa ’moment’. Jag är patient hos onkologen, hematologen, njurmedicin, endokrin och vårdcentral. Tyvärr är jag ovanligt hårt drabbad men stolt över att arbeta och jag prioriterar mellan besöken. Jag är inte ”intresserad” av att vara på sjukhus ofta utan väljer ut vad som känns viktigast och fokuserar på nuet, för det är det jag har. Medveten om att där det finns en början finns det ett slut. <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229