Det lite upponer i livet just, pausar ett par dar för att se vad som händer..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God Morgon! Orkar ni vakna idag igen?

Idag är också en kort skoldag, för jag har profil sista två timmarna och då rider jag hemma så cyklar hem efter skolan, hela 7 km, haha!

Idag ska jag rida igen, inte så hårt dock då hon måste klippas igen då hon svettas lite farligt mycket. Måste du ge henne salt också då det är extremt mycket nu! Men pappa ska slipa skären innan så det blir nog på onsdag kanske, lilltjejan måste också klippas igen.

Men hoppas ni får en skön skoldag så ses vi senare!

Kissekattisen!

Likes

Comments

Nu säger jag god natt, och förhoppningsvis har jag en bättre dag imorn, höll på att svimma flera gånger idag, att vara lång har sina nackdelar och fördelar så att säga.

Men vi hörs imorn, hejdå!

Likes

Comments

Hej på er! Skönt med skola igen eller bara helvete?


Red i alla fall, det gick bra, vänstergaloppen gick dock inte, man jag får träna vidare.

Fixa stallet och ska nu snart laga mat, pasta med ruccola och lax, gillar dock inte lax men det får väl gå i alla fall.


​Gammal bild från i våras!

Likes

Comments

God morgon!

Idag blir det skola igen, kort dag dock så slutar 13.40. Hem och rida, blir ett pass på banan, jobba igenom henne idag igen då gårdagen var en pigg-dag. Måste verkligen klippa hästarna igen, det är långhåriga igen så tar kanske shettisen Alana idag, om jag hinner. Ska börja måla sadelkammaren snart då pappa byggde klart den igår, så snart är den klar, som jag har längtat.


Men nu ska jag iväg till skolan, hoppas ni får en trevlig måndag denna november-dag!


Alanis och en oldie på mig när jag kunde ha flätor! Tror det var dagarna innan sommarlovet när vi hade femkamp i skolan!

Likes

Comments

Hej på er! Har eran helg varit bra?

Jag vakna sent idag så mamma och jag åkte till stan en stund och kolla lite, köpte en tröja som jag kan visa imorn, tänkte ha på mig den då. Köpte även lite julgranskulor då JAG bestämt att vi ska ha en vit julgran, alltså vita kulor, inte en vit gran, den ska vara grön självklart.


Jag red på eftermiddagen också, tänkte ta en lugn tur på väggen. vi skritta inte en ända meter så det fick bli lite på banan, hon blev trött efter ett tag så då fick hon skritta av sig och sen träna jag lite i repgrimma och lina i paddocken och det gick ganska bra, det går om man tränar mer.

Sen fick det bli en löptur med hundarna, gjorde lite lunges och squats också och lite sit ups och armhävningar innan duschen så nu är jag mör i kroppen, skön känsla. Precis ätit mat och sen blir tv-mys, solsidan, hellenius hörna och bästa serien Bron/Broen står på listan, helt klart en mysig söndagkväll!


Nu ska jag göra iordning lite inlägg tills imorn, vi hörs senare!

Likes

Comments