Påminner igen om att inte glömma osa! Till nästa torsdag har ni på er:)
Vi längtar så vi nästan spricker och hoppas på att ni gör detsamma♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej♡

Idag tänkte vi som utlovat skriva ner två tips på boende i Båstad för de som vill förlänga denna helg.
Ni behöver fortfarande ta en taxi dit men endast några få km. Båda hotellen är väldigt fina men det skiljer lite i pris och de beror på hur de är placerade.

Det första heter Riviera strand hotell. Detta ligger längst bort om man ser från Norrviken. Det ligger precis innan man kommer in till Båstad när man kört av motorvägen. Det är ett väldigt fint hotell och något lite bättre i pris än det andra tipset.
Man kan antingen boka detta via nätet eller så ringer ni 0431-785 000 och hör er för med rum.

Det andra är hotell Sand som ligger mitt i Båstad vid stranden. Detta är ett så mysigt och fint hotell med underbar frukost! Här bodde vi förra året och kommer definitivt åka dit igen. Man kan även få billigare rum om man väljer utsikten mot "centrum" än om man tar havsutsikten.
Här kan ni också googla er fram eller så ringer ni hotellet på 0431-55 81 00.

För alla att tänka på är att förboka en taxi! Detta är väldigt viktigt och kan bli svårt att få tag i och lösa annars under nattens gång. Båstad är litet och högsäsongen är över. Så boka gärna dagen innan en taxi på Björe taxi.

Likes

Comments

Hej våra fina gäster
Nu börjar det närma sig den stora dagen och snart går datumet ut som sista OSA dagen. Det är alltså hög tid att göra detta nu och vi hoppas verkligen att alla kan komma denna dag. Vi har nu kollat av det mesta och vi är väldigt förväntansfulla och det hoppas vi även ni är.

I helgen hade vi tänkt göra ett litet längre inlägg gällande boendetips. Vad vi har förstått vill många tillbringa natten i Båstad och vi vill gärna hjälpa er på vägen med tips om detta.

Tills dess så njut av dessa underbara bilder som jag tog sist vi var där för att provsmaka maten. Norrvikens trädgårdar är så fint och man blir så glad att se där alltid är lika fint när vi kommer dit.

Likes

Comments

​Hej på er denna härliga lördag

Vid denna tid ska alla ha fått sina inbjudningskort där det står om vart ni ska osa. När ni osar till Marcus Nordström som ni gärna får göra så snart som möjliga så glöm inte nämna om ni bär på någon allergi, är vegetarian mm. Nämn också om ni tänkt hålla tal och vilket sorts tal ni tänker framföra. Ska det vara ett lugnt och stillsamt tal eller mer spexigt. Även om ni behöver ha en projektor.

Nu börjar det närma sig med storsteg och vi längtar mer än någonsin till den stora dagen:)


Likes

Comments

Godkväll

Idag tänkte vi skriva lite mer detaljerat kring dresscoden ,mörk kostym som vi valt till vårt bröllop. Har dykt upp väldigt många frågor kring just detta så kände lämpligt att ta upp detta ämnet denna gång.

För killarna gäller detta en kostym i valfri färg i mörk färgskala. Vit skjorta med slips eller fluga är det som gäller till kostymen. Skorna och om man väljer ett skärp ska gärna gå i svart.

För tjejernas del är det en finare klänning som går nedanför knäna alternativt långklänning. Valfri färg får bäras men svart och vit får gärna stanna hemma i garderoben denna kväll:) Gärna en finare klack till denna klänning brukar bäras!

Vi är helt övertygande om att ni kommer vara Norrvikens finaste klädda gäster♡


Alexander och Rebecka 

Likes

Comments

Hej alla nära och kära♡

Vi är så glada att det är så många som tittat in här och fortsätt med det. Det kommer nu under en tid framöver komma ut mycket information till er som ät viktig.

Det är många som frågar om bröllopspresent så det är något vi tänkte skriva ut här så alla vet. Vi vill gärna åka iväg på en längre bröllopsresa och önskar då oss gärna ett bidrag till det. För att underlätta för både parter så har vi öppnat ett konto där ni kan sätta in pengar istället för kontanter. Vi har Nordea som bank.

Clearing: 3125 kontonummer: 2106254

Hoppas ni nu fått svar på ännu en fråga ni förmodligen tänkt på. Har ni fler frågor som ni gärna vill ha svar på tveka inte att höra av er till våra toastmaster och toastmadame, de kommer hjälpa er med precis allt:)


Snart hörs vi igen, kram

Likes

Comments

Hej alla våra nära och kära

Vi är så glada ni tittar in här på vår blogg. Här kommer vi regelbundet lägga upp både nödvändig information men också tips på boende och roliga saker för er att följa. Ni får en chans att följa med oss på den största resan i vårt liv.
Idag tänkte vi presentera vilka vi valt till vår toastmadame och toastmaster, detta är för er väldigt viktigt att veta. Det är till dessa personer ni kan vända er till med alla frågor men även om ni vill hålla tal under vår bröllopsmiddag.

Vår toastmaster är Marcus Nordström, till han som vi även angett som den person ni osar till. Glöm inte att det är här ni även behöver säga till om allergier mm.
072-600 50 24


Vår toastmadame Emma Carlsson. Dessa två jobbar hand i hand och ni kan vända er till vem som helst och de hjälper er mer än gärna.
070-723 10 54


Nästa gång tänker vi visa er lite underbara bilder på Norrvikens Trädgårdar, där vi håller vår bröllopsfest. Även ge tips på hur ni antingen tar er hem efter festen eller tips på boende för er som vill förlänga denna kärleksfulla dag.


. Rebecka och Alexander♡


Likes

Comments