Ölandsdjurpark :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Barnen redo för Ölandsdjurpark :D

Igår var vi hela dagen på Ölandsdjurpark ,puh roligt var det men helt slut var vi vid stängningsdax. Alla barnen plus jag somnade på hemvägen :).

Likes

Comments


Torsdag <3 <3

I torsdags var vi bara hemma och myste, tog det lugnt och bara var. Lång skrittrunda i kvälls solen blev det också :)

Likes

Comments

Äntligen sol igen, ligger just nu och slappar i solstolen. Måste ju bättra på brännan ;). Trey sover middag, dom stora är ute och plockar blåbär och Nellie leker med sina dockor så då kan jag passa på att göra ingenting, precis som igår men blev inte färdig då ;D. Syrran är också ute någonstans och plockar blåbär sen kommer dom förbi en sväng med.  Dagarna rullar på och har många saker att se framemot de kommande veckorna. Torsdag åker vi till Ölandsdjurpark och fredag-lördag är det tävling igen. Hoppas hoppas att Fanny får med sig två nollor denna gången,fördelen är att vi varit på många klubbtävlingar där. Haha just det höll nästan på att glömma,igår rymde bondens alla och våran trädgård var tydligen väldigt lockande eftersom det var dit dom gick :). Synd att dom inte fortsatte in till griniga grannen,haha vad jag hade garvat då. Den här människan är så nyfiken på vad som händer hos oss så hon vattnar blommorna när det regnar hehe. 

En Smirre skulle inte vara fel idag :) <3

Likes

Comments

Haft en kanonbra dag i solen och Nellie har badat massor, hon hoppade i poolen redan vid nio haha. Jag har tom hunnit jobba på min bränna ;). Dom stora har varit en stund vid sjön och badat idag, man har tur som bor så nära en badplats så det inte behövs så mycket planering för att åka å bada :). Får besök av vänner från Stockholm dom kommande veckorna plus syster med familj och bror plus sambo,kommer bli en bra sommar :). Dom små sover redan och dom stora försvann och skulle spela fotboll,mannen på jobbet så nu har jag lite egentid och det händer inte ofta i detta huset. 

Kan inte förstå mig på vissa människor,att man väljer bort sina barn för annat.Tänker inte nämna några namn men en del vet nog vem jag menar. Åker utomlands flera gånger på kort tid utan att ta med sig sina barn en enda gång. Tyvärr är det många som har en förälder som bara träffar sina barn ibland och jag kan verkligen inte förstå varför. Man köper heller inga födelsedagspresenter utan vi tar pengarna och åker på en mysig resa istället, så trött på oansvariga människor som inte tror att barnen får men av bli avvisade gång på gång . Och jag är inte bitter utan har får ont i mitt mamma hjärta. För mig går barnen före allt <3

Nu ska jag njuta av egentiden innan vildungarna kommer hem igen :)

Behandla andra som du själv vill bli behandlad 💛

Likes

Comments

Nu är det bara 38 dagar kvar tills vi åker Wiii, förra veckan fixade vi pass till mig och småttingarna och nästa vecka är det dom andras tur. I söndags var vi på Öland och tävlade,första rundan nollade Fanny och Morning men tyvärr utesluten i andra, men en rosett plus en kanon runda med sig hem så nöjda var vi när vi åkte hem :) . Trey fortsätter att somna själv <3 och kattungarna växer så man inte hinner med. Annars är allt som vanligt förutom att min man fått skit tider på jobbet, 14-22 hela sommaren förutom nån vecka då han jobbar natt blää ,men vi har några dubbeldagar kvar som vi kommer ta ut så vi får lite tid ihop iallafall. Nu blir det soffan någon timme innan jag somnar. 

Puss och Kram 💘

Likes

Comments

I lördags kom Angelinas nya ponny och stallet är nu fullt :). Blev en till welshponny,har verkligen fastnat för dom fina ponnierna. Pandorra som hon heter började med att rymma från hagen,busponny 💓 . 

Tävlingen- I torsdags startade Fanny sin första lokala hopptävling och det blev ett stopp på första rundan men även ett stopp på andra, trots det var vi supernöjda och Morning skötte sig jätte bra (och Fanny såklart✌). Nu kan det bara gå bättre :).

Har ingen aning om vad vädergudarna håller på med där uppe men nåt är det. Idag haglade det samtidigt som det åskade och blixtrade till tusen. Verkligen glad att vi beställt resan för sol ska jag ha hehe. Fick en ny bikini av min snälla man idag också som jag ska ha med mig till Spanien. Undrar hur mycke städhjälp kostar ? :D funderar starkt på att anlita någon känns som att jag inte gör något annat än att städa och tvätta och konstigt nog så försvinner aldrig tvätten :/. Trey somnade själv för andra dagen i rad i sin egen säng ,mammas duktiga kille. Han har alltid somnat till bröstet men verkar ha släppt det nu. Och Nellie ska vi inte prata om, hon kommer sova hos oss tills hon blir tonåring hehe,fina tjejen har börjat med att säga - Mamma älskar dig och sen kommer det vad hon vill :) Hon måste ju testa ❤. 

Snart blir det sängen,väntar på att dom stora sessorna ska bli trötta :) Natti Natti alla fina 

Likes

Comments

Nu går dagarna så himla fort, hinner ju inte med och med min tur så går nog allt sönder här hemma. Igår lyckades jag bryta av röret till dammsugaren och i dag pajade jag tv:n ,suck. Tur på ett sätt för då var vi tvungna att åka och handla ny👍😝👍 och alla som känner mig vet att det inte bara blev en dammsugare jag handlade hehe. Tvillingarna fick nya ridbyxor och Fanny nya tävlingskläder,tur Hööks hade rea haha. Avslutade Kalmar med  McDonalds med alla vildungar 💟

Ha en bra kväll :)

Likes

Comments