Bada i insikter

Måndag, snart tisdag. Ligger i sängen och trots kvällsmedicin kommer jag inte till ro eller sömn. Hade samtal med min behandlare idag, ett mycket bra samtal där jag fick större förståelse kring att jag trots allt har mycket insikter i min sjukdomsbild. Mycket tankar kring samtalet som antagligen gör att hjärnan har svårt att koppla bort och koppla av.
Har den senaste tiden haft mycket ångest och så även panikångestattacker. Min ångest kommer oftast pga stress. Jag tillåter inte mig själv att ta pauser för återhämtning. Jag stannar inte upp för då kommer alla känslor, jag försöker fly från dem. Detta leder då i sin tur till att ångesten kommer. Har lovat mig själv att jag ska låta känslorna och tankarna komma men inte skuldbelägga mig för dem. Jag kan inte rå för dessa tankar eller känslor som kommer med dem men jag kan försöka lära mig att hantera dem på något annat sätt. Tillåta mig att känna, trotts att det gör ont, låta tankarna finnas men sortera dem rätt.
Jag tycker ju att jag borde kommit längre i min process kring min sjukdom, men det handlar om acceptans och där fortsätter mitt arbete just kring ångest, känslor och tankar.

Det har varit en lugn måndag, mest strosat runt, bäddat rent i sängen, myst med Tone, sövt Tone, tittat på serie, njutit av sol och så har T byggt upp poolen för året 👍🏼 Hoppas värmen håller i sig så barnen kan bada när de kommer på fredag!!

Gillar

Kommentarer