Då var nian slut, och grundskolan. Aldrig mer blir det ett krav att gå in i skolan jag gått på i 6 år!

Det känns jätte konstigt och igår var en sorglig dag eftersom man sa hej då till många och även om vi ska försöka ha klassträffar finns det inga garantier på att vi kommer ha det.

Men både klassen och många av de andra niorna betyder sjukt mycket för mig och jag kommer sakna allihopa. Även om jag inte grät så var det nära och jag vet att jag kommer göra mitt bästa för att ordna klassträffar!

Det var kör som vanligt i går och jag var med, sjöng även solo "We are the world" blev jätte bra känsla när även några i publiken sjöng med i refrängen!

Efetråt hade mamma fixat min favvo, smörgåstårta!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår, Onsdag, var det niornas fest i vår skola, först var föräldrarna paparazzi´s på skolans parkering vilket var väldigt kul. 

Sedan åkte  vi till en hemlig plats, vilket blev Hovås Golfklubb. Där minglade vi först sedan blev det tre rätters (man fick även tilldelat sig en partner) och så dansade man två danser med partnern (vals). Efter valsen blev det disco, alla dansade och alla svettades.

Vi hade tur med vädret och det var hur kul som helst!Likes

Comments

Igår var vi hos Maria som firade 26 år, riktigt mysigt och god taco!!!
Likes

Comments

Har varit på utflykt med mamma och pappa idag, vi började med Hönö där vi kollade i några affärer och åt på ett mysigt café! Sedan åkte vi till Fotö där vi gick runt och kollade lite på omgivningen. det gjorde vi även på Hälsö och Öckerö.

Efter det handlade vi lite och nu när vi kommit hem har jag rensat jordgubbar och tvättat potatis. 

Ikväll blir det hamburgare med bröd!Likes

Comments

I onsdags var jag mamma, Maria och Mikaela på VIP kväll på Rut and Cirkel. Det var 50% på allt i butiken och jag fick två plagg av mamma!

Sedan sprang jag mamma och Maria till La Sombrita för att möta Gergö, Helena, Pamela och pappa. Det blev en riktigt mysig kväll!
Likes

Comments

Det har varit en fantastisk dag idag, började med att jag och Vickan åkte till Maja i klassen vid 10.00. Alla tjejer i klassen hade fixat brunch så vi alla hjälptes åt att ställa upp mat (typ knytkalas) och sedan var det bara att hugga in.

Allt var jätte gott och det var jätte kul, vi åt, pratade och dansade i typ 8 timmar! 

Så himla härlig klass
Likes

Comments

Då vart det skola idag igen, varit jätteskönt med långhelg. Dagen var chill fick bara tillbaka lite prov å så, när jag kom hem åt jag mellanmål och ska förbereda middagen. Annars har jag inget annat bestämt, synd att det började regna men ska fråga om mamma vill ta en promenad sen ändå.

Igår var jag med Helena (syrran), vi hade fotbad, ansiktsmask, målade tå naglarna ljulade och gick promenad med Pamela (kusse). Sedan var det kyrka där vi lekte massa lekar!


Likes

Comments


Better Blogging Nouw