Dålig bloggning, jag vet men har pluggat väldigt mycket i veckan så har inte hunnit!

Igår hjälpte jag Maria att fixa överrasknings party för Gergö, Mikaela hjälpte oxå till. Det var jätte kul och blev riktigt lyckat!

Bilder tagna av mig och Mikaela, kommer blider som Kevin tagit senare!


Likes

Comments

Sitter och kollar på "Dad's" med Helena och har precis kört lite yoga/gymnastik övningar. Var ute och sprang när jag kom hem och ikväll blir det Ungdomsgrupp i kyrkan! 

Men nu ska jag umgås lite med Helena innan jag hjälper till med middagen.

Likes

Comments

Hejsan, hjälpte precis mamma med middagen, vi ska prova Pulled Pork. Maria och Gergö kommer hit och äter med oss och så kommer Helena tillbaka som är hos sin pappa just nu. 

Vi hämtade Helena 10.40 vid centralstationen och efter det har vi pratat, myst och vart på promenad. Riktigt mysigt!Likes

Comments

Har haft en jätte bra dag med mamma och pappa, började med frukost (hjärtan bröd). Sedan åkte vi till Varberg till ett SPA, vi badade, läste och bastade. Klart bästa var "Aqua running" man sprang i vattnet i motström. As kul!

Sedan åt vi på ett Café, tonfisksallad till mig. När vi kom hem mös jag med Fläckis och nu har vi gjort i ordning middagen!

Juste Helena kommer hem på litet besök från Norge inatt/morgon!Likes

Comments

Sorry att jag inte bloggat på ett tag men igår gjorde jag typ inget fören på eftermiddagen då jag spelade basket och idag har jag pluggat, lagat mat, handlat med mamma och lite annat smått!

Har varit jätte skönt med lov även om jag har börjat bli förkyl. 

Imorgon är det Alla♥'ansDag och det firas med att gå på SPA med mamma och pappa, vi ska inte ta någon behandling bara ha det skönt. Mamma har även köpt hjärtan bröd men bild på det imon!

Här är RöstiGratängen jag lagade idag!


Likes

Comments

Tjabba, denna dagen var inte lika seg som igår. Först var jag hos tandläkaren och jag kanske behöver laga en tand. Sjukt jobbigt för jag har aldrig haft hål i tänderna eller så och så kommer det nu troligtvis pga ätstörningen!

Efter lunch träffade jag Vickan, vi började hos henne sen gick vi hem till mig och skratta åt allt typ! Det var riktigt kul.

Vet inte vad jag ska göra nu men kanske hjälpa pappa med nåt, haha! 


Likes

Comments