Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så skönt att det är fredag, veckan har typ sprungit iväg. Nu är det bara en vecka kvar till jag och Ida ska se Veronica Maggio IRL och sen är det lov, gött!

Snart ska jag och mamma ta en promenad ner till havet och så ska jag ta lite bilder innan snön försvinner, det ska nämligen bli plusgrader imon (om inte Vickan sagt att hon skulle ut och ta kort innan snön försvinner skulle jag aldrig kommit på det, tacktack)

Efter det ska vi åka och handla lite och ikväll blir det taco mys!

Likes

Comments

Fick sluta typ 25 minuter tidigare från elevens val idag (jag har kör) så det var gött! När jag kom ut till min cykel var korgen FULL av snö, haha (jag måste cykla annars hinner jag inte hem och äta lunch). När jag kom hem bestämde jag mig för att ta lite kort ute på altanen bara för det snöade så fint, fast jag vill inte ha snö det är liksom försent

Men nu ska jag iaf äta mellis sedan duscha och plugga lite!

Likes

Comments

Idag stor jag för middagen och det blev ost och skinka crêpes, riktigt gott och måste göras om! 


Likes

Comments

Godmorgon, hoppas du sovit gött! Ska dra till skolan om några minuter, vi börjar 8.45 med Hemkunskap. Så det blir en skön start, sen slutar vi halv fyra fast det är bara för de som vill höja sitt betyg i kemi så efter sportlovet slutar vi 13.45!Efter skolan ska jag förbereda middagen, som jag ska laga senare på kvällen, sen ska jag plugga lite och leka med Fläckis.


Likes

Comments