Sitter i en stol för mig själv och kollar runt lite på mobilen just nu, bara tar det lugnt och tänker. Lägret är ganska kul men jag har svårt att släppa alla tankar typ. Plus att jag längtar hem lite, men bara en natt till!
Snart ska vi måla våra egna muggar som vi ska få ha här i kyrkan, och ikväll bli det taco-mys och film!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är jag troligtvis i kyrkan och gör något roligt, eftersom ledarlägret "börjar" 16.00! Ska bli jätte kul, hoppas det är många som kommer, ska sova i kyrkan till på söndag kl 16.00 Har med kameran och ska ta så många bilder jag kan!

Likes

Comments

Idag har vi klassens dag så vi ska åka till Asperö och ha picknick! Så snart kommer Vickan så ska vi gå till bussen och möta upp dom andra. Hörs när jag kommer hem, XoXo

Likes

Comments

Imorgon ska jag på ledarläger med kyrkan, det är ett läger man måste gå på om man vill bli ledare. Inte helt hundra på att jag ska bli ledare men vill ju ha möjligheten, och det är alltid kul med läger. Kommer nog bli väldigt jobbigt med maten, men om det skulle vara något är det bara att åka hem, är bara några km från där jag bor!

Bild från sommras!

Likes

Comments

Vi tog spexfoto idag i skola (man klär ut sig) vårt tema var "Kändisar: Röda mattan" Så jag valde Taylor Swift, såhär blev resultatet!


 

Likes

Comments

Var på BUP idag då...inte jätte kul men jag kommer aldrig bli frisk om jag inte får hjälp.

Vi pratade först ett tag sedan fick jag ett matschema (Inte jätte glad över det..men man ska tänka att det är en medicin) sedan vägde och mätte jag mig, tog även puls och blod värde. Min puls och blod värde är för lågt och jag har gått ner ytterligare lite, plus att ångesten är över mig hela tiden typ.

Man tänker inte heller på att det går ut över föräldrarna, så även om jag kanske inte vill kämpa för mig själv så måste jag kämpa för mamma och pappa!

Jag får inte spela basket eller springa på några veckor heller, hur många beror på hur snabbt jag går upp och får tillbaka mensen. Men jag kommer komma och kolla på några träningar!

Jag måste gå upp tills jag får tillbaka mensen +minst 1kg, och när jag börjar träna måste jag äta ännu mer troligtvis! Det är INTE kul med ätstörning, och det är inte värt att nå sin "drömvikt" eller mage för man förlorar musklerna när man tränar men inte äter tillräkligt.

Likes

Comments

Igår var det jag som lagade maten, det blev "Pasta Carbonara" och det smakade jätte gott!

Du behöver för Ca 3port:

2pak bacon

pasta (så mycket man vill ha)

2 pressade vitlökskyftor

Ca 1/2msk tomatpure

2 1/2dl matlagnings-grädde

Peppar (så mycket man vill ha)

Gör såhär:

1. Stek baconen (om du har långa bacon klipp i bitar först) och lägg i löken.

2. När baconen är klara häll i grädde, tomatpure och peppar, låt koka Ca 5min

3. Koka pastan och låt såsen stå på eftervärme

4. Servera med sallad, morötter och broccoli om du villLikes

Comments