I wanna scream

Nu känns det ännu en gång som att allt man gör i skolan är totalt i onödan!

Vet inte om jag nämnde det men förra veckan eller veckan innan de så hade jag möte med min mentor angående att jag åker till skolan för att sedan få åka hem igen då jag är klar med alla nuvarande uppgifter. Eller så åker jag dit för att sitta och kolla in i en vägg då dom inte har några nya uppgifter eller att man är klar och ska vänta på alla andra. För mig tar det totalt 2h hem vilket gör att hinner jag med ett tidigare tåg betyder det massor!
Så ja vi hade möte om det och vi kom överrens att var det så att vi inte skulle få någon ny uppgift eller om eleverna skulle göra rester behöver inte jag vara kvar. Jätteskönt tyckte jag att han äntligen lyssnat på mig och förstod mig.

Det varade inte länge. Idag slutade våran lektion 13:45 ca. Vanligtvis brukar vi då kunna starta vår mentorstid tidigare men idag var min mentor hemma och vabbade (alltså var hemma med sjukt barn) men han skulle komma till 15:00. Då ringer vi honom och frågar om vi inte istället kan gå hem då vi redan var klara och det var över 1h kvar innan han skulle komma. Men nej de gick ju inte, han sa att vi ska sitta och vänta på honom tills han kommer och då skulle han kolla så vi inte hade några rester, hade vi inte det fick vi gå efter han kollat. Men han vet att jag inte haft det sedan 1:a året! Blir så jäkla frustrerad!

Det är inte direkt kul att behöva sitta och glo i flera timmar för att man är klar med uppgifterna man fått! Det gör att man istället tillslut kommer sluta göra uppgifterna i tid för då har man ju åtminstone något att göra på dessa tider då han ber mig komma till skolan för att kolla in i en vägg medan de andra gör rester.

  • 337 visningar
  • Nära Stavsjö

Gillar

Kommentarer