Förbannande sjukdomar

Hej på er!

Nu var det ett tag sedan sist men för första gången har jag en ursäkt som jag faktiskt tycker är okej! Har varit sjuk sedan mitten av förra veckan.. och nej jag har inte någon hemsk sjukdom! Tacka Gud för det🙌🏼
Men i onsdags förra veckan började halsen göra ont, riktig halsbränna var hemma från skolan den dagen men gick tillbaka redan på torsdagen. Vilket jag ser idag var ett stort misstag! Helgen kom och på lördagen var jag riktigt förkyld men dum som jag var ville jag till Linköping och kolla i affärer och lite.. Vi gick på Ikano-huset i över 3h!! Det tog på krafterna på oss båda, men det hindrade oss inte från att åka till Ikea dagen därpå med svärmor🙈 hade en jättetrevlig dag där men kvällen blev inte lika kul! Så fort jag kom hem däckade jag i soffan och va helt död, eller ja de kändes så!
Hade inget viktigt i skolan på måndagen vilket gjorde att jag stanna hemma för jag var så enormt förkyld.. veckan började gå och under tisdagen kände jag att munnen kändes konstig.. tänkte inte på det, jag har haft munsår tidigare när jag varit förkyld så no big deal! Det är ju inte kul för självförtroendet och psyket men mina munsår brukar bli rätt små och lätthanderade!
Men det visade sig inte vara ett vanligt munsår utan en ifektion i munnen och halva munnen svullnade upp! Så en infektion som svullnar upp ansiktet och psyker börjar gräva en grav för att lägga min kropp i! Jag reste mig inte ur sängen igår på hela dagen förutom när jag åkte och fick hämta ut mitt penicillin som jag nu äter! Jag tänkte att reser jag mig upp ser någon mig kanske.. Kände mig så ful!

Nu börjar svullnaden gå ner men ett ständigt spöke pratar i huvudet mitt och säger att jag ser hemsk ut.. men jag vet att det är på bättringsväg och nu kan vi bara hålla tummarna! Jag måste va bra till måndag vill inte sjukskriva mig första dagen på praktiken som kanske kan ge mig ett jobb efter skolan😩

Hoppas er vecka har varit bättre än min! Nu ska jah kolla golf och försöka att stänga av alla spöken som finns inom mig!

Min älskade Chewbacca höll mig sällskap hela veckan som skönast var💕

  • 267 visningar
  • Nära Norrköping

Gillar

Kommentarer