Igår var jag först på en foto "lektion" med fritidsgården och vi fick lära oss massa grejer om kamera inställningar och vi fick ta massa fina bilder o skriva ut två som vi gillade! Vi fick lära oss massa saker och jag tog en bild som jag verkligen är stolt över! Ja gillade den verkligen!

Sen på kvällen så hade jag och mina kompisar Wilda och Felicia en tjejkväll! Vi låg först inne på Wildas rum o skrattade tills vi typ dog. Sen gick vi ut en liten stund och gjorde typ ingenting. Men de va kallt så vi fick in o kollade på film! Det blev en komedi skräck film som heter Ghost Team One. Den va lite läskig men riktigt rolig!!
Sen somnade vi vid halv 2 på natten! Och sen i morse kollade vi på en till skräckfilm. Det blev en läskig! You're next hette den! Den va psykiskt läskig liksom!

Och hur firar ni halloween i år? Jag själv ska "fira" det med Alice! Hon ska komma hit och det är inte bestämt än vad vi ska göra men det kommer bli sjukt kul! Hoppas ni
får en glad halloween!

Kram FeliciaBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förlåt för usel upd på sistone.

Men igår var jag på stan med mamma och Amanda. Och vi köpte en riktigt god lemon curd! Det är som marmelad men tjockare! Sjukt sjukt god!

Så idag gjorde jag och mamma scones! Nygräddade scones, bästa som finns. Det blev riktigt gott ihop! Vi gjorde varm choklad till mig och Amanda. Och te till mamma och pappa! Det var väldigt mysigt med tända ljus osv! Nu ska jag krypa ner i soffan med en AloeVera dricka! Golden Kiwi!

Kram Felicia
Likes

Comments

Ja, min vecka har varit dramatisk kan man säga. Det mesta har hänt i skolan. Mycket tjafs, missförstånd m.m. Dessutom har jag mått väldigt dåligt men jag vet inte varför. Jag har varit seg och tjurig. Idag var nog värst tror jag. Jag var helt utom kontroll. ja försökte lägga på ett smile men de va inte så lätt.

 

Jag ville absolut inte att någon skulle märka att jag var på dåligt humör för då kommer alla dessa frågor: "vad har hänt?" "Är du ledsen?" "Ja ser att nåt har hänt, berätta för mig" osv osv. Och eftersom det inte hade hänt nåt som jag tänkte på just då så skulle det bli jobbigare att få frågorna. Så än så länge har min vecka inte varit den bästa.. men ja försöker se framåt o tänka på annat.

Hoppas eran vecka har varit bättre än min

Kram Felicia 

Likes

Comments

Min vecka har varit, tjaa helt ok!

vi hade i torsdags skoljoggen på 5km. Jag fick tiden 38.08.. bara en minut bättre än förra året 😞

men vi ska inte tjura. de blir bättre nästa år!! ja kommer inte ihåg så mycket om veckan. men igår kom Wilda t mig på kvällen och vi tittade på tv och film. käkade godis o chips osv. körde olika Challenger/tags. och så sov hon här. Hon sover än så jag tog fram datorn o tänkte göra ett litet inlägg.

och ännu en gång är jag ledsen för en piss dålig uppdatering. ja skäms 😪

men jag har skrivit upp massa olika tips t mig själv på anteckningar vad ja ska skriva om. Hoppas det hjälper!

Ha det bäst!

kram Felicia

Likes

Comments

Äntligen har nya PH säsongen börjat!

Jag är sjukt sjukt glad!!
Men killarna är så himla fula ( sorry men så är det )

Sen så har jag ju hört från Twitter o ask att det kommer in nya snygga killar och det måste ju verkligen vara sant!! Jag har sett bilder på dessa killar och ärligt talat så är dom sjuuuukt snygga!! Men som sagt, förra säsongen slår allt! Verkligen ALLT!!
Men jag är riktigt spänd på denna säsongen ändå!

Kram Felicia

Likes

Comments

Jag är i Halmstad :)

Mamma och pappa har kräftskiva hemma så jag och min syster är i Halmstad!
Det är nån ljusfest här och det innebär att man typ hänger ut ljuslyktor/ljus/ljus slingor mm!

Sen på kvällen när det är mörkt ( mellan 21.00-22.00 ) så går man runt på områdena och tittar på vad folk har gjort med stugorna :)

De är faktiskt ganska mysigt !!

Gå in på min vfm o kolla på senaste videor :)

Kram Felicia

Likes

Comments

Även om ja inte bloggat på ett tag så har ja tänkt mycket, och ja ska satsa på vfm ( videofyme ) !! Ja gillar att filma o prata! Så det är det jag har gjort de senaste dagarna!

Inte bara på min kanal, jag har varit med i 3/4 utav min kompis videor

Men jag ska försöka uppdatera både på vfm OCH här på bloggen :)
På vfm heter jag: fellepeterssson

Följ mig gärna där!
Jag ska även försöka få in tillräckligt med frågor på ask till en frågestund på vfm!

Så om era frågor vill vara med i min frågestund så får ni gå in på min ask: fellepeterssson
Och skriva: "Till frågestunden: ( och här skriver ni eran fråga )"
Tipsa era vänner om blogg o
ch vlogg

Kr
am Felicia
(bild
1)Likes

Comments

Eftersom jag inte har bloggat på ett tag så har jag tappat läsare nåt enormt!!

På mitt senaste hade jag runt 2 läsare..
När jag vanligtvis brukar ha runt 50-80

Och de är rätt ledsamt, på de flesta ( senaste ) inläggen har det bara gått neråt!
Från 80 till 60. Från 60 till 30. Från 30 till 15 osv osv! Så ja SKA försöka! Även om ja inte har så mycket att skriva om så ska jag ändå uppdatera! Ok?
Så försök tipsa era vänner om bloggen :) tack!

Kram Felicia

Likes

Comments

Hej, förlåt att ja inte bloggat på JÄÄÄÄTTEEEEE länge.. Jag vet inte om ja faktiskt ska fortsätta blogga för ja känner alltid bort det.. Men ja kommer nog alltid ha kvar bloggen ändå liksom!

( ja ska försöka fortsätta )
Kram Felicia

Likes

Comments

Hejhej, förlåt för den usla uppdateringen de senaste månaderna! Men det är BARA pga att jag inte har nåt att skriva om..
Jag tänker typ varje dag på vad jag ska skriva, men detta kanske inte är min grej, ja vet inte!?
Men ja ger det en chans till!

Kram Felicia

Likes

Comments