Efter tentorna förra tisdagen tog jag ledigt, typ en vecka, från typ allt. Gjort väntade grejer, typ åkt hem från Göteborg och gjort oväntade grejer typ gått ut. Livet är väl härligt. Och nu sitter jag här utan skuld, i Växjö, och njuter. Dags och börja plugga lite, i helgen ska jag jobba = *lycka*. Tjarå

Likes

Comments

Ba så ni vet, om ni var ovetandes som jag. Nu finns det bara ett ord för denna kväll: Tentapanikplugg HEJ

Likes

Comments

Likes

Comments

Tbt det bästa nyåret jag haft ❤️ & den finaste dukningen jag någonsin sett, men kan man förvänta sig något annat från bae? =)

Likes

Comments

Eftersom min babe linnea kör värsta feta tbtN (hej babe), så blev jag sugen att göra en med, dock eftersom 50 % av bilderna på oss inte kan läggas ut så eller skrivas om, men som du ändå gör, blir det nog bäst att inget länkande sker här =)

TBT 2014 Turkiet, då vi gjorde endel dumma val och försökte oss på att ta fina bilder, bara det att jag inte kan stå på händer, tur det inte märks på bilden =)

TBT då man var ung och fräsch med en passion för att utforska städer och liv, nu är man äldre och sitter hellre hemma i sin trygga vrå med en påse chips.

TBT 2006/2007/2008, med tandställning och pluffsiga klänningar var man redo att ta sig ann tonåren, tur man hade och fortfarande har dessa kvinnor vid sin sida

Likes

Comments

Jag och bae åkte och kollade på hockey, åt ute och myste baaaaa. Mina fötter blev till isbitar men utöver det var de en lite mysig känsla att sitta där bland alla huliganer. Sen blev det mello mys, since way back har jag och joanna kollat mello eller ja eurovision, och typ börjat gråta då Sverige vunnit. Så i mars är de dags igen , börjar tagga redan nu 🍾 nu blir det mat, ändå mys att bli lite ompysslad mitt i rapportskrivandets stund. Slänger upp en bild på de vackra hockeyspelarna. Sen blir de farmen, ni har väl inte missat farmen? Drogäy

Likes

Comments

Godmorgon! Igår var man i skolan till 19.00, kan vi ta in de? Vi campade, vi snackar kakor , chips , godis osv. Men hur mys när man är med sina bästa?❤️ excel var dock inte på vår sida i slutet och sura och hungriga bestämde vi oss att åka till närmaste pizzeria, men när vi går ut från skolan var vi fast på skolans innergård , kan vi ta in de? Att vi i blåst och ISkyla fick gå runt HELA skolan för att komma till spårvagnen?
Summan av kardemumman, pizzan var god & efterlängtad. Sällskapet var det bästa❤️ Dags och dricka kaffe och ta tag i livet, med att dricka kaffe, i sängen, bra då vet ni.

När man gjorde ett hälsotest =)

Likes

Comments