Dagen har endast gått åt till plugg och fixande hemma. Imorgon funderar jag på att hitta på något speciellt, men jag har dock inte riktigt kommit på vad.

Just nu kollar jag på tv och senare lär det bli någon film. Om jag har tur kanske de andra vill se Paddington med mig. 😋😋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min favoritbok är HIMLEN BÖRJAR HÄR skriven av JANDY NELSON.

Lennie är sjutton år och lever ett stilla liv i skuggan av sin utåtriktade syster Bailey, en tillvaro hon trivs med. Men en dag händer det ofattbara - Bailey faller ihop i en hjärtattack och dör. Sorgen och saknaden är oändlig, och Lennie drar sig undan alla i sin närhet. Samtidigt drabbas hon för första gången av kärleken, och passionen - svindlande och förbjudna känslor som får Lennies värld att explodera.

"En gång för länge sen när jag låg på gräsmattan i trädgården frågade Big vad jag höll på med. Jag sa att jag låg och tittade upp i himlen. Han sa: "Det där har du fått om bakfoten, Lennie, himlen finns överallt, den börjar vid dina fötter." När jag kysser Joe tror jag på det, för första gången i mitt liv."

Jag absolut älskar den boken. Hon beskriver verkligen sorg, smärta, kärlek och lättnad otroligt bra. Jag tycker att det är så underbart att få vara med i en sådan både vacker och hemsk historia. Flera gånger, vilken tid på dygnet jag vill. Jag tror att denna bok har påverkat mig ganska mycket. Jag känner att jag tänker på ett helt annat sätt. Knasigt nog har jag nog blivit lite mer "djup", och jag tänker på flera olika sätt kring just sorg. Samtidigt känns det väldigt skönt att någon kan förstå känslorna jag känner och kan beskriva det med endast ord, och det blir så bra!!! Egentligen vill jag inte att de som är allra närmast till mig ska läsa boken, för de kommer inte riktigt förstå vad den betyder, just vad den betyder för mig, men feel free to read it.

Likes

Comments

Denna dag har jag ingenting planerat. Försöker välja mellan att stanna inne hela dagen och titta på film, eller att gå ut på en promenad och fota lite. Jag skulle gärna vilja ta den där promenaden, men jag är inte så pigg på att stiga upp ur sängen och göra mig i ordning. Dock hatar jag verkligen att titta på film mitt på dagen.

Jag kanske tar mig upp inom den närmsta timmen och startar sedan filmtittandet runt 15-16.Likes

Comments

* JAG ÄR JÄTTERÄDD FÖR FJÄRILAR

* JAG ÄTER OFTAST INTE FRUKOST

* JAG ILLUSTRERAR ALLTID UPP HÄNDELSER I HJÄRNAN SOM ALDRIG LÄR HÄNDA

* JAG HAR OFTA BESLUTSÅNGEST

* JAG ÄR VÄLDIGT ROMANTISK AV MIG

* JAG TYCKER ATT TYSTNADEN MELLAN TVÅ PERSONER ÄR BEHÖVLIG OCH SKÖN

Likes

Comments

Det känns som att jag har hittat ett riktigt bra fynd. Wow vad bra han är. Detta är verkligen musik som jag älskar, musik när den är som bäst.

Likes

Comments

Jag blir så galet glad utav att se alla dessa fina färger på alla träd. Hur det skiftar ifrån gult till orange och sedan rött. Jag älskar att gå och sparka i löven som ligger på marken. Det är faktiskt helt fantastiskt.

Nu sitter jag i mitt rum med lite tända ljus och uppdaterar Vklass stup i kvarten för att få se mitt resultat av Spanska provet jag gjorde i Måndags, det ska nämligen läggas upp idag. Jag har dock uppdaterat i cirkum en och en halv timme, men än har inget hänt. Det gör mig ändå inget eftersom jag har supermysig musik i högtalaren.

Musik, det är något jag tycker hänger ihop med hösten så infernaliskt bra. Just dessa låtar som jag brukar lyssna på, de passar bara in i hösten. Det är där de hör hemma, där de låter allra bäst. Stämningen.

Jag ska alldeles strax uppdatera min mobil och sedan lär resten utav kvällen spenderas vid tv:n med lillasyster.

Likes

Comments