Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår hemmapremiär mot IFK Kalmar B som slutade 2-2. Vi ledde med 2-1 men i 88minuten gör dom ett pissmål på offside dessutom, men vi tog iaf vår första poäng för säsongen!

Vloggade igår med och den videon kommer komma ut imorgon så länkar den då, helt glömt & länka alla mina videos som jag lägger så här lägger jag en länk till kanalen sålänge:

https://www.youtube.com/user/anderssonfelizia

Likes

Comments

Igår fick man äntligen träffa Emma & Louise, vi jobbade tillsammans i somras & lärde på så sätt känna varandra & umgicks i somras, senast vi sågs var i augusti tror jag? Så var verkligen super mysigt att träffa dom igen, vi var i Emmas sommarstuga lagade lite mini pizza & bara hade mys sedan drog vi oss vidare till en födelsedagsfest som var för käraste Villsson, en bra fredag helt enkelt.

Imorse väcktes jag utav skönsång utav min lillasyster 😴 & dagens frukost blev hamburgartallrik på Pappa Blå som äntligen har öppnat då är det liksom sommar på riktigt? Just nu är jag bara med Erjona & resten utav dagen/kvällen blir lugn, kanske träffa Kalida & Tea för tagga upp för morgondagens hemma premiär!! Därav lugn kväll , Spara all energi jag kan till imorgon :P ;)

Likes

Comments

Bland det godaste som finns & så enkelt!! 

Du behöver: 

1 banan 

2 ägg 

Det tillbehör du vill ha men rekommenderar starkt hallon & keso! 


Du mosar bara bananen, blandar i äggen och sedan steker som en vanlig pannkaka? Easy as that & Svingott

Likes

Comments

Jag brukar skriva att kärlek suger men det är fel. Det är inte kärleken i sig som suger det är den olycklig kärleken som man är rädd för att uppleva som stoppar en. Man är rädd för man vill inte gå igenom ett heartbreak, för heartbreak är den värsta smärtan efter döden att känna. Man kan inte göra något förutom att låta tiden gå och låta "tiden läka alla sår".

Man ligger och gråter hela nätter och hela dagar. Man vaknar, går upp gör det man måste göra ibland inte ens det.Man går hem och samma sak återupprepas, man ligger där på badrumsgolvet & skriker och för en stund sen hängde man över toan & spydde för kroppen klarar inte mer. Sen ligger man bara där , stirrar rakt upp i det mörka taket och tänker: aldrig igen.
För man vill inte utsätta sig för det igen.

Dagarna och veckorna går ,det gör ont i dig varje gång någon nämner hans namn eller du ser/hör något som påminner om honom. Ser du honom på stan vänder du och går en annan väg för du kan inte möta det som krossat dig.
Man börjar trycka ner sig själv och frågar sig själv om det är "mig" det är något fel på, att kolla dig i spegeln är nu är inte en vardagssak längre att göra , det är en ångestsak för man har börjat ogilla sig själv så mycket.

Månader går och du börjar försöka träffa nya, men allt du gör är att gärmföra med honom. Och hjärtekrossen upprepar sig, du börjar sakna honom ENU mer för ingen kommer någonsin ta hans plats.

Sen träffar du endå någon som ger dig lite hopp, du är försiktig låter honom inte komma in på djupet men sen säger han dom där orden att "jag gillar dig" och du sänker fasaden lite, varför inte ge det en chans?
Men han visar varför du inte skulle gett det en chans och nu känner man sig värdelösare än någonsin.

Man är med någon då och då, för man vill inte vara ensam. Visst det funkar en stund, men sen blir det tröttsamt, du träffar någon öppnar upp dig och han visar att mig kan du lita på, varför går man på den dumma leken gång på gång? Man blir besviken igen och tillslut har man gett upp. Tillslut har man slutat tro. Tillslut har man inget hopp. Tillslut skiter man i och orkar inte mer.

Man hör av sig till honom som krossade en första gången , för han är första kärleken och du ser bara det bra. Du har glömt att det faktist var han som förstörde dig första gången. Att det var han som fick dig att gråta igenom nätterna. Det var han som fick dig att hata dig själv. Det var hans fel. Men lite uppmärksamhet från honom som fick dig att känna dig så speciell från en början, lite uppmärksamhet från honom som fick dig att känna lite kärlek, lite uppmärksamhet från honom som fick dig att må bra. En liten bit utav han och du är nöjd.

För du bryr dig inte längre. Du är förstörd. Du tycker på axlarna nu. Du tror inte på kärlek längre. Du tror inte på ord längre. Du tror inte på någon längre. Och det är darför olycklig kärlek suger.

Likes

Comments

En resa som sammanlagt blev 9,5h, hela dagen. Då är det jävligt segt att komma hem med en förlust, allra segast att vi trots en PISSPLAN & en domare som innan matchen bestämmt sig vilka som ska vinna matchen endå lyckas spela spelet  & äger dom andra , dom har liksom inget spel. Efter första halvlek leder vi med 0-1 &  matchen slutar 5-2... 

Dom får 2 solklara offside mål & 1 straffmål där straffen döms efter en fällts & ramlar in i straffområdet. Riktigt jävla surt. Men Yeye Jaja skitsamma 

HAHAHA JUSTE GLÖMMDE LIKSOM MATCHSTÄLLET HEMMA, vem gör ens det? Halvvägs till Västervik så ba "aha matchstället ligger hemma:))))))))))))) 


Nu är jag iaf hemma & varit ett tag , hunnit att ta en promenad med Erjona innan man nu la sig i sängen helt slut.kolla sista bilden på solnedgången , jag & Erjona snacka om varför man inte uppskattar hur vi bor lite mer? Är sååå fint här med alla solnedgångar  (Fyfan vad klyschigt) men är faktist sant! 

Imorgon ska jag jobba sista passet för påsken & sedan har jag lov på riktigt så SKÖNT då blir det fokus på Youtuben så håll koll :P ;-) :-D

Likes

Comments

Personligen tycker jag ej om sånna här högtider typ? Jo gillar att man får ledigt från skolan & godis typ haha. Så att jag jobbar hela påskhelgen gör inte mig något tycker bara det är skitGUTT, cash is King?

Igår var det en kompis som gått bort för ett tag sens födelsedag så efter jag hade slutat jobba vid 23 gick jag & Ville & tände ljus för honom. En stor saknad utav en vän som aldrig kommer ta slut, blir liksom värre ju mer tiden går...

Men mitt i all sorg så var jag med Ville när klockan slog 00:00 & det blev 15 april vilket innebär VILLES 18 ÅRS DAG!!!! hade Ludvig min kompis som gått bort varit här hade han velat att vi hade taggat sönder så då gör vi det. Om en stund ska jag dra mig bort mot Ville & överraska han med lite "vuxen dricka";-) vilket han inte vet om utan snackat med hans mamma & han har ENU inte hittat min blogg så ingen chans att han ser detta innan. ÄLSKAR överraskningar vi har haft hittills 2 överaskningsfester för kompisar som fyller 18 & det är sååååå kuuuuuul!!!!
Undra om man själv blir överraskad på sin födelsedag (ja d e en hint)
Det är liksom vårat år nu, 99:ornas det är bara så sjukt. Dock fyller jag i oktober & efter sommarn men det ska väl inte stoppa mig från att leva;-) ;-)

Likes

Comments

Vill ha dig här.
Känna dina hjärtslag.
Känna den kärlek du gav mig.
Jag vill att du ska ligga bredvid mig.
Röra mig så som bara du kan.
Dina händer längst min kropp.
Mina händer längst din.
I timmar vill jag ligga bredvid dig.
Få känna tryggheten.
Det var du och jag.
Mot alla odds var det du och jag.
Du lyckades med något ingen annan hade lyckats med innan.
Du fick mig att känna kärlek.
Du fick mig att känna tillit.
Du fick mig att känna mig levande.
Jag levde med dig.
Jag var hel.
Du gjorde mig hel

Likes

Comments