Godkväll babes! Idag stod det bvc på schemat igen, jag va nervös över hur hans vikt skulle va nu när jag minskat mitt kaloriintag och försöker gå ner i vikt. Men min mjölk är fortfarande grädde och han hade ökat med 600g så idag vägde han 5600g och va hela 60cm lång, 3,5 cm på två veckor är inte dåligt. Roligt att man har dom här kontrollerna då jag som är med Vinnie 24/7 tyckte han såg lika liten ut som sist. Jag fick även fylla i lite frågor om hur jag mådde nu två månader efter förlossningen men hon tyckte allt verkade normalt så det va ju skönt.

Amelie kom till mig efteråt, vi snackade massa skit, käkade pizza, vi kan verkligen inte va nyttiga ihop haha. Sen kollade vi även massa gossip girl. älskar den serien men fyfasen om man varit inblandad i så mycket drama i verkligheten... fia kom även förbi och hälsade på och umgicks en stund, va så länge sedan jag träffade henne så de va super kul ♡ mina fina vänner.

Kvällen har tillbringats med sammi, vi har storhandlat, gjort mat och badat Vinnie ponken. vårat lilla hjärta har så ont i magen så nu ska vi köpa hem mini form och kombinera det med magdropparna och hoppas på det bästa. vill inte se han ha ont :( snuttis..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments