älskar mitt nya set från lekmer, längtar tills jag kan använda sittdelen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

jag har alltid velat ha lösögonfransar men är alldeles för snål för att gå och fixa det hos någon sen orkar jag inte ligga där i två timmar när dom fixar det, alldeles för otålig. Så jag beställde hem dessa och dom va så fina, det där extra men ändå naturliga.

Likes

Comments

Idag har det verkligen varit en deppig dag.. Vi vaknade upp sega trötta och med huvudvärk. kändes som en fruktansvärd bakfylla typ och vädret har varit hemskt. Vinnie har iallafall träffat sin farfar och det är alltid trevligt. Vi har även varit hos min mor en sväng och nu ikväll hjälpte vi sammis morbror att köra hans ena amerikanare ner till torget för det var bilträff, det va mysigt men synd att vädret va så dåligt så musiken ställdes in. Amelie kom dit en sväng så vi pratade lite skit och käkade glass, det funkar i alla väder 😉 nu ikväll har vi bara myst hemma framför tv och kollar Dexter. Vinnie har tänder på g så han har varit så ledsen emellanåt för det kliar så mycket, stackars älskling.

Likes

Comments

Idag har vi döpt våran lilla älskling. Vi valde att bara bjuda släkten och Amelie då hon är gudmor/fadder. Vi valde att vara på slottet då det kändes lite lyxigare. Det va lite awkward att stå där framme inför alla men det gick haha. Vinnie va världens bästa som vanligt och bara kollade runt hur lugn som helst. Efter möttes vi alla upp på öland, fikade och öppnade presenter. så tacksam för allt ♡

Likes

Comments

Hej babes! ni får ursäkta att jag inte bloggat. det laggar jätte mycket och folk kommer inte in på min blogg så jag har inte haft lust och så funderar jag på att byta portal.. Men vi får se.

i tisdags var vi på tosselilla så tänkte lägga upp några bilder från då 😃

Likes

Comments

Tredje dagen vi är på öland och jobbar med voljären, idag blir den nog klar. Den kommer bli så fin och jag längtar tills den är färdig för jag ska få ha små vaktlar, velat ha de sen jag va liten, dom är så söta.

Likes

Comments

Nu passar ju dessa grejer skit bra för andra men för just oss har det varit onödigt.

- babynest
- babysitter
- skötbord - byter typ alltid i sängen eller soffan

saker vi skulle haft
- babyskydd som man kan fästa direkt på vagnen, jag tänkte det från början men sen fick vi ett så billigt erbjudande på en brio men det var dumt. vi hade tjänat så mycket på det då Vinnie somnar oftast i bilen och alltid när vi handlar.
- babygunga, Vinnie somnar jätte lätt när man vaggar honom.
- bärsele, nu har ju vi ioförsig beställt en men hade nog haft väldig nytta av den mycket tidigare då Vinnie velat ha väldigt mycket närhet.

Likes

Comments

Äntligen har jag tagit mig i kragen och vågat köpa mig en bärsele, jag är så rädd att vi ska tappa honom men är dom gjorda för 15kg borde det gå. Ska hålla under rumpan. (nojig morsa)

Det fick bli en ergobaby 360, den är ergonomisk och man kan ha honom i fyra olika positioner. Även bäst i test 2016. Vi som är ute i naturen kommer det underlätta för, slipper man ta med sig barnvagnen. Hoppas Vinnie gillar den.

köpte den på jollyrom där det va 30% rabatt

Likes

Comments

Nu ska ni äntligen få ta del av fas 4 som våran lilla goding går igenom. Denna fasen är ungefär en månad enligt appen. Nu tycker jag att det har hänt och händer hur mycket som helst, känns som att vinnie har tagit ett bamse steg i sin utveckling. Han tjoar och joddlar dagarna långa, han fascineras och verkligen kollar in sina händer och allt annat i hans omgivning, nu är han kittlig och skrattar mer, han är väldigt stark och stadig i hela kroppen. Han är väldigt bestämd och nu är det bara mamma och pappa som funkar ibland, är han hos någon annan kan han börja stor grina. Vi kan inte lämna han ur sikte nu, han rullar runt och sparkar ifrån med benen så han ligger inte på samma ställe på bara några sekunder. Han kan ta bort saker om det kommer i hans ansikte (vi är ändå noga och fortfarande håller super koll) börjat leka med leksaker. Han kollar efter en vart man går och det som jag tycker är super skönt är att nu tar han bort sitt huvud från mitt bröst när han är mätt eller behöver rapa. Nu har han bra dagar och mindre bra dagar.

Han är så himla duktig och det är så roligt att se allting som händer nu. Han är verkligen en liten mini person. Det bästa som har hänt mig i livet, våran fina vinnie, min kärlek!

Likes

Comments