​Heej! Ursäkta igen! Jag sa ju att jag skulle lägga ut massor när jag var på semester! Och jag skulle gjort de! Jag hade med mig datorn och allt liksom för att kunna göra de! Men såklart så var nätet så sinnesjukt segt där så de gick verkligen inte lägga ut någonting tyvärr! Kunde liksom inte ens komma in på Facebook! 

Men nu är de skärpning! NU är de uppdatering varje dag som gäller! 


Peace out bros! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallå hallå! :D

Nu har jag kommit hem till min familj i Mantorp, och har precis packat klart resväskan! Så kl 1 inatt går bilen mot Göteborg där flyget mot Alcudia avgår kl halv 7 på morgonen..  Så snacka om att det blir en lång natt hehe ;) 

Men är sjukt taggad iallafall! :D

Sadly så kommer jag ju inte iväg från allt plugg.. så det blev en hel del böcker att ta med för att kunna plugga ifatt det jag missar i skolan. Men det är ju aldrig fel att plugga i strålande väder och en redig kall stor stark! Am i right? ;)


Men nu ska jag ut i de fina vädret och ta en kall öl med föräldrarna!

Hörs senare :D

Likes

Comments

​Hej på er!

Nu var det ett tag sedan jag la ut något eller skrev något på denna underbara blogg ^^ Det är för det har varit sååå mycket att ta in och bekanta sig med i den nya staden, nya klassen och nya boendet. Så har helt enkelt knappt funnits tid till att uppdatera bloggen tyvärr..  

Men nu blir det andra bullar! :D Nu har jag äntligen kommit in i detta " Nya" liv. Och kan äntligen börja blogga på riktigt :D

Så vad har hänt alla dessa dagar/veckor nu då?

Det började med en kick off vecka där man fick lära känna nya klassen och bekanta sig med skolans campus osv, det var sjukt kul! Riktigt bra fester på kvällarna på universitetets egna bar " Akademin" och roliga tävlingar och aktiviteter om dagarna! 

Sedan efter den veckan så drog plugget igång på direkten och det blev ingen mjukstart! Föreläsningarna bara rullade på och man började förstå väldigt tidigt att detta år kommer bli väldigt tufft!

Men nu har de börjat rulla på och man har börjat komma in i vardagen och de liksom flyter på! 


En till sjukt rolig sak är att på Fredag drar jag och min familj utomlands! Vi ska på en skön och välbehövligt solsemester till Mallorca! :D Ska bli så sjukt skönt! Och sjäääälvklart så kommer ni läsare få hänga med också! Kommer uppdatera bloggen hela veckan med fräscha bilder där ifrån. 


Men nu ska jag avrunda detta inlägg, för ska slå på någon härlig film/serie nu och lägga mig i sängen!

Ha de gött!


PS Lovar att jag ska bli mycket bättre på att uppdatera bloggen nu hehe.. <3

Likes

Comments

God förmiddag på er!

Vad händer idag då?

Joo idag ska jag packa alla saker som jag ska ha med mig till den lilla flytten till Jönköping imorgon! Så idag blir det att bära och lasta en massa saker på en släpkärra... Kan inte beskriva hur taggad men samtidigt sjukt nervös jag är! Liksom nu måste man ju börja ta ansvar för saker som man aldrig har behövt när man har bott hemma hos tryggheten hos sina föräldrar. Men det ska nog gå bra hehe... :D

Skickar även med bilder på lite champagne och mina nycklar till mitt nya boende :D


Likes

Comments

Ja men vad har hänt nu under dessa dagar som jag inte har bloggat på? Det har hänt en hel del faktiskt!

Men så i Tisdags var jag och min lossas farsa nere i Jönköping för min Mamma hade varit i kontakt med en folkhögskola i Jönköping. Hos dom fanns det tydligen några rum som inte hade blivit tagna av folkhögskolans nya elever så då sa dom att jag var välkommen att komma och kika på ett rum! :D

Men då åkte jag o lossas Farsan ner på Tisdagen till Jönköping för att kolla på rummet! Och min bästa kompis åkte också ner denna dag för att kolla på ett rum i samma byggnad som jag nämnde i tidigare inlägg.. Men då när vi kom fram möttes vi upp av en gubbe som skulle visa oss byggnaden med rummen i. Och när jag gick in i Rum 1 så kände jag på direkten " Det här rummet är perfekt!" Och det var verkligen det! Det var ett av de större rummen i byggnaden och jag hade även en altan dörr ut som inga andra rum hade. Så jag gick fram till " Mäklaren" och sa detta rum vill jag ha! Då sa han perfekt! Så gav han mig nycklarna till rummet :D

Hela området är verkligen så sjukt fint! Det ligger uppe på ett "berg" typ och man ser nästan hela staden där ifrån plus lite av vättern! GRYM utsikt! Så tror absolut att jag kommer stor trivas där!


Vad har hänt mer då?

Joo har även blivit godkänd av CSN så att jag får mitt bidrag och lån som jag behöver, så det är ju Awesome haha. Skulle bli ganska knöligt annars hehe..

Så nu är det bara att börja packa för på Lördag flyttar jag!


Just det! glömde nämna en sak... Jag och min best bud har börjat skissa lite på ett företag med, hehe spännande! Får se hur långt de kommer gå! Lovar att höra av mig mer om det i framtiden ;)


Ha det sålänge!

​Var tvungen att lägga ut en liten bild på campus området med hehe...

Likes

Comments

Som sagt nu har jag äntligen fått köpa min dator som jag ska ha till framtida jobb och studier. Men det vart faktiskt inte datorn som jag först hade tänkt mig.. Utan det var en ännu bättre! hehe...

Hade först tänkt att köpa en av de billiga varianterna till Macbook Air, men den sorten var tydligen slut i butiken.. Då tänkte jag jahopp.. då får jag vänta ytterligare några dagar för o köpa den förbannade datorn! Men då sa säljaren till mig " Du kan ju köpa den dyrare varianten med eftersom vi nu har börjat med kampanjen " Back to school" och det inbär att du får 13% avdraget på köpet!" Då slog jag till direkt eftersom den dyrare varianten kostade då nästan som den billigare! Känner att jag fick till en bra deal! Wohoo!

Men skriver igen ikväll för nu ska jag sätta mig ned och lära mig denna dator hehe!

Vi hörs!

Likes

Comments

Som sagt så fick jag väldigt roliga nyheter idag! :D

Det är så att på Tisdag ska jag och min lossas farsa åka till Jönköping och kolla på ett studentrum på en folkhögskola som ligger otroligt nära campus området i Jönköping!

Nu till den roliga nyheten!

Det är så att min kompis ringde ganska nyligen och berättade att även han ska åka och kolla på ett studentrum i samma byggnad! Sjukt kul skulle de bli om det nu blir så att vi båda får studentrummen i den byggnaden! :D

Skrev igår att jag skulle in till Linköping idag och köpa min jobbar dator.. Så blir det tydligen inte eftersom banken inte har hunnit att överföra pengar från min fond än.. Så får helt enkelt vänta tills på Fredag för att köpa den eftersom jag jobbar imorgon! Men aja den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)

Idag blir det nog annars en rätt så lugn dag, kanske drar ut på en springrunda om vädret blir lite bättre

Men Ha det så hörs vi senare ikväll!

Lägger även in en bild på en film som är sjukt sevärd! :D

Likes

Comments

Som rubriken lyder.. Så är jag nu hemma från min korta lilla besök i Linköping.

Det jag gjorde var att jag gick till Digital Inn, och frågade efter vilken Macbook som skulle passa mig bäst med tanke på de krav jag hade. De gav mig grym service och visade mig olika alternativ tills jag hittade den perfekta datorn för mig!

Så nu har jag bestämt mig för att åka in imorgon igen och köpa mig datorn!

När jag väl var i Linköping kunde jag inte heller motstå att köpa en vaniljlatte och godis som jag kan ha till någon film jag ser ikväll!

Men nu ska jag mysa ner mig och glo på någon film!

Godkväll på er!

Likes

Comments

Som sagt mitt namn är Felix Kanebäck, är 20 år och bor just nu i ett samhälle som heter Mantorp. Det ligger lite utanför Linköping för er som inte vet de. Men nu i höst kommer det ändras, då jag flyttar till Jönköping för att börja plugga! :D

Vad ska jag plugga då?
Joo det är så att detta år kommer jag göra ett så kallar naturvetenskapligt basår. Anledningen till att jag gör de är att jag inte är behörig o söka det jag vill plugga än. Det jag vill plugga är antingen International Economics eller International Marketing.

Så vad kommer jag skriva om på denna blogg?

Jag kommer helt enkelt skriva om allt mellan himmel och gjord, men främst hur jag lever livet som en fattig student i det småländska staden Jönköping!


Det var alltså en liten beskrivning om mig och vad jag kommer skriva om! Men ska dra mig mot Linköping nu och kolla på lite datorer som jag ska använda till jobb och pluggande!

Har ni något tips på bra datorer till det användningsområdet kan ni väll slänga iväg en kommentar i sådana fall!

Vi höres sålänge!

Ha de!




Likes

Comments