Hittat ut ur djungeln!

Jag skrev ju för några dagar sedan att jag var i en datordjungel och inte visste vad jag skulle välja. Igår blev det äntligen av att åka iväg och kolla/köpa en.

Jag var helt inställd på att jag skulle köpa den jag skrev om förut. Men jag hade en gnagande känsla av att den är så dyr och bara en 13,3"skärm. Vilket är jättebra om en ska hoppa runt mycket med den t.ex. som student. Men jag pluggar ju inte längre och kommer inte åka runt så mycket med min dator, så en så pass liten skärm + så lätt dator (1,2 kg) var inte jättenödvändigt. Så jag frågade en på affären om det fanns någon liknande, som är lika bra, men som är lite större i skärmen. Och hen rekommenderade två olika men den ena var ännu dyrare än den jag först tänkt.

Den andra hen rekommenderade (och som det sen också blev) hade jag och pappa, som jag åkte med, precis innan vi pratade med affärsmänniskan, stått och kollat på och jag halvskojade och sa "om den här är lika bra, vill jag hellre ha den". Ca en halvtimme senare (eller så) var det den jag gick ut med från butiken ;) Blev en Asus R511LA-DM2577T.

15"s skärm och med metall-utseende. Jag väl väldigt nöjd ^_^

Nu kan jag äntligen börja blogga utan problem - så skönt! Min förra dators grafikkort höll på att lägga av så helt plötsligt hade jag hoppat i texten och skrev saker på helt ställe, utan att ens ha rört något. Väldigt störande! Så Det är så skönt med en ny dator.

Två saker som bara blev som en bonus med en här datorn - saker jag hade fått acceptera att jag inte skulle få - är att den har siffror även på sidan (mest de jag använder numera) OCH den har även CDläsare och det gjorde mig sååå glad. Nu är det inte jättedyrt att köpa en portabel CDläsare men ändå, jag blev jätteglad att den har en i sig.

Jag har förresten skaffat ny twitter, så följ mig gärna där på @TheFelixAllOver. Lägger upp när det kommer nya blogginlägg och videor på youtube :)


Ha det bäst!


/Linen


#Asus #Asus R511LA-DM2577T #Dator #Laptop #Metall #IceCool #15" #15 #MediaMarkt#NyDator #Pank #MetallFinish #Linen #Stockholm #FelixAllOver 

Gillar

Kommentarer