Är hos min morbror och passar en sovande bebis.. ☺


Likes

Comments

Skellefteå lyckades alltså vinna ida!. Som jag sa senare så hoppas jag de är de som i slutet vinner, men hoppas ändå att det går till sju matcher så det blir hockey på tvn så länge det går, för efter dessa matcher är det bara VM och lite lösa matcher med Tre Kronor kvar och sedan blir det off-season ända till September... Ugh. Åh, jag känner mig för tillfället så rastlös. Kanske är det för att jag precis kommit hem från en London resa då det hände saker konstant? Hahah! Fast, å andra sidan har jag alltid varit rastlös. Hatar att sitta still och inte göra någonting. Det ska hända grejer, liksom! Tjo på er.

Likes

Comments

Äntligen är det hockey på tvn snart. SM-final! Luleå eller Skellefteå? Jag hoppas och tror på Skellefteå. Känns ju som att det pratats om dem genom hela säsongen så nu kan de väl rika väl ro in i hamn. De har ju dessutom varit i final tre år i rad nu och ännu inte vunnit så it might be their time. Atpropå det så har jag blivit helt nerkärad i låten till videon jag postar här under. Kommer sakna Jesper Fasth i HV nästa år.


Likes

Comments

Eller så mycket äventyr det kan vara att åka in till skolan för att lämna papper, hahaha. Kanske inte lika exklusivt som rubriken.. 

 

Likes

Comments

Hej på er!
Idag var vaktmästarna tillbaka i garagen och väsnades. Sjukt att det tydligen kan ta så lång tid att greja klart? Det bor ju faktiskt människor här som vill ha sömn. Kul är ju också att de borrar och gapar mellan 7-10 och sedan brukar de faktiskt vara väldigt tysta, om inte helt tysta. Kunde de inte gjort det tysta arbetet tidigt och de ljudliga senare? Åh irriterad man blir!

Imorgon ska jag in till stan och lämna över en bok jag köpte åt min kompis i London, och lämna in lite skolarbete. Vet inte om jag någonsin sagt det (kanske ni listat ut själva men ändå), men jag pluggar alltså på distans, så jag åker in lite då och då och lämnar grejer och gör prov. Mycket går att maila över men ibland vill de att man ska skriva för hand och då blir det ju lättare att åka in och lämna det.

Likes

Comments

Tjo! Sitter här och försöker överleva uppehållen i all hockey. Åh, hatar uppehåll. Tråkigt att NHL ska gå så fruktansvärt sent på natten. Funkar inte så bra för oss studenter!

Jobbigt dessutom att dagen idag blev extra lång. Våra otroligt fina och trevliga (not) vaktmästare som jobbar i dessa lägenheter har plötsligt väldigt mycket fritid. Förrförra veckan fick de för sig att bygga om garagen runt området och sedan klippte de bort varenda buske de kunde hitta för att sedan såga sönder dem alla i små bitar, detta lät som tredje världskriget mellan 07:99 till runt 15:00 från måndag till fredag. I tisdags - onsdags var vi inte hemma så vet inte riktigt vad de gjorde då, men i torsdags och fredags bestämde de sig för att lägga nytt grus, och denna veckan har de beslutat sig för att renovera om i lägenheten ovan oss. Åh, älskar verkligen det här. Lyckas ju knappt få en tyst stund här.. Tur att helger finns i varje fall! Ska försöka gå och lägga mig tidigare idag. Fast det säger man ju nästan jämt, och så i slutändan (här ville min dator särskriva. Slut ändan?!) sitter man där vid tre på morgonen.

Likes

Comments

Under Londonresan och perioden då min dator var på lagning i en månad så lånade jag hem min mormors ipad. Vi har använt den till att kolla på tv när vi äter, så för några dagar sedan påpekade min mor att hon fallit för ipaden och idag anlände vår alldeles egna ipad, hahah! Tur att vi har samma intresse så vi inte behövdes slåss om vad vi ska ha som bakgrund... ;)

Ska snart fixa i ordning lite cappuccino och kolla på Tre Kronor - Lettland. Himla synd att William blev skadad. Hann aldrig se honom spela i landslaget eftersom att jag var i London då han var med. Aja, lär ju bli fler tre kronor-matcher för den killen!

Likes

Comments

Åh vad jag redan saknar dessa killar... Tur att jag snart får se dem igen!


Likes

Comments