​I lördags tog vi igen onsdagens alla-hjärtansdag firande som aldrig blev av då jag hade plugg upp över öronen. Vi gjorde egen fylld pasta, drack rödvin och myste i flera timmar och det var så fint att få umgås lite för ovanlighetens skull.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lilla buketten jag fick i onsdags (trots att jag kom hem som ett åskmoln efter 10h plugg) står fortfarande fint.

Den här veckan ska jag jobba som en tok, kanske träna lite, skriva hemtenta och mysa. Glad måndag!

Likes

Comments

Glad semmeltisdag! Gick in i den här dagen som en tung ångestklump och sen höll jag en presentation ensam på engelska för första gången nånsin, och nu känner jag mig lätt som en fjäder? Det var efterlängtat. Ska tentaplugga hela eftermiddagen och ikväll ska jag ha semmelfika med kompisar. Mysigt.!

Hoppas ni alla äter minst en semla idag.

Likes

Comments

Igår drog vi till Stockholm i 24h för att se Sofi Tukker och herre vad bra det var. Önskar gärna att varje söndag är konsertsöndag. Tänk om en hade haft debaser rakt över gatan, hade nog sprungit dit var och varannan dag i så fall! Men nu är det tillbaka till krigandet, har min förhoppingsvis sista brutala vecka nu. Ska hinna plugga till tenta, ha ett artikelseminarium, skriva tenta och jobba två dagar. Ja ni hör ju att jag skulle behöva ca 3 veckor till detta men ok, kämpa sista Felicia.

Till helgen är jag så jävla värd lite vin. Och sovmorgon.

Likes

Comments

​​​Herregud livet har varit som en jojo​ senaste tiden, skuttat rakt upp för att sen falla handlöst rakt ner och däremellan tappar man flowet och blir lite instabil. Har siktet inställt på påskhelgen just nu, det är det enda som motiverar mig. Längtar så jag spricker och efter det lugnar det nog ner sig en aning, hoppas jag. 

Solen visade sig i alla fall förra helgen och det gav en ju hopp om att det faktiskt finns en vår som kommer långt där borta. Nu ska jag fortsätta med plugget, ingen helg så långt ögat kan nå häromkring.

Likes

Comments

På julafton fällde jag en tår när jag läste kortet och öppnade julklappen från Gustav, han är så fin.

Love knot från Efva Attling.

Likes

Comments

Tror jag har upplevt de två sakerna man kan associera starkast med vintern den här veckan; magsjuka och snöstorm. Två mindre härliga ting dvs. Jag sitter och glor ut på den helt obegripliga mängden snö som sakta men säkert stänger oss inne, samtidigt som jag försöker behålla lugnet över det faktum att jag legat i sängen i snart tre dagar när jag egentligen hade planerat, med stora bokstäver i kalendern; TENTAPLUGG. Det är verkligen otroligt hur de tre sakerna aldrig slår fel, jag + sjukdom + tentaperiod.

Jaja, som alltid så löser sig väl det också. Vet ju vad jag ska sysselsätta mig med i helgen, men nu vill jag bara bli frisk faktiskt.

Hur har ni det med snön?

Likes

Comments

Vilken fin helg jag fick ändå. Myste med Gustav i fredags, barhoppade med nyinflyttade kompisar (yes!) i lördags och i söndags kom mina bästisar hit när de var påväg hem. En av dem fyllde år i fredags och jag hade således bakat hennes eviga favorittårta. Vi pratade om ölmässan, vad våra gamla klasskompisar gör nu för tiden, vårt badrum och diskuterade vad Nellie egentligen gör på jobbet om dagarna då hon är så snabb på quizkampen.

Det absolut värsta med att vara i 20års-åldern måste vara att bo så långt ifrån alla ens kompisar.

Likes

Comments

​Hej från söndagsfrukosten, skulle gärna äta den prick nu. 

Idag sitter jag hemma och glor ut på det gråa och glåmiga vädret, inte det minsta sugen på att gå utanför dörren idag faktiskt. Tror jag skiter i det. Ska skriva på lite grejer tills Stina kommer hit och då blir det tentaplugg för hela slanten.

Vi tar en lugn start på den här veckan va? Bra, tack. 

Likes

Comments

Likes

Comments