​sorry för dålig uppdatering men var inte mått bra på sistone. Kram.

GLAD MIDSOMMAR!❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej sorry, det var länge sedan men har haft lite att göra, men iaf tröttnade på att jag inte fick en ny telefon från mina föräldrar så jag skaffade ett eget abonnemang o så en ny telefon en iphone 6S rose gold, och så beställde jag ett red marble skal från hocked on you. Beställde abonnemanget o telefonen i söndags så det tar 2-3 dagar innan den kommer.. Längtar😍😍.

http://hookedonyou.se/iphoneskal-rod-marmor

Likes

Comments

Då var det lördag, har haft extremt tråkigt fram tills i morse, jag gjorde scones o åt frukost ute i solen med mamma det var så otroligt skönt i solen. Har inte stora planer för resten av dagen, blir nog mest att njuta av lugnet eftersom min lilla syster inte är hemma.

Kram.

Likes

Comments

i dag är det onsdag! har halvdag i skolan slutar egentligen efter lunch men är oftast kvar i skolan till 4-5 på eftermiddagen eftersom det är roligare att vara kvar i skolan med Monica och Sabina än att vara hemma och tråka.

Likes

Comments

Kik: felisa98
Instagram: felisa980219
Snapchat: felicianilsson1
Facebook: Felicia Nilsson


Likes

Comments

Då var det tisdag igen! Det är det så otroligt varmt! Men har iaf bara matte och svenska på schemat och sen lunch och till sist gymmet, det är super kul och jag går ner i vikt vilket jag vill och behöver.

Likes

Comments

​hej! Jag heter Felisa och är 18 år, jag går första året på gymnasiet. Jag har bloggar tidigare men kände att jag behövde en ny pga av olika skäl. Men ska försöka blogga varje dag.

Likes

Comments

Nouw Magazine