Veckans

Hej kompisar, haft en bar vecka?

Min vecka har varit rätt kaotisk på jobbfronten men annars rätt bra. Har ändå haft en del bra dagar. Jag har tagit rätt stora beslut under veckan som har resulterat i att en tyngd lyfts från mina axlar och jag har känt mig lättare än jag gjort på länge. Fuldansade hemma i fredags, något jag inte gjort på länge och det kändes fantastiskt.

Highlights under veckan:

På fedagen skulle jag mest vara hemma och bara vila upp mig, läsa och kolla på film. Jag bestämde mig för att sortera mina böcker underdagen och justera om lite i min bokhylla. Jag hittade även gamla böcker som jag levde för som trettonåring.

Det slutade dock med att jag vid 00 blev övertalad (och peppad) till att komma in tillstan på en öl. Så strax efter tolv satte jag mig på tuben med en öl i handen in mot stan.

Satte upp en fantastisk målning jag fått av en vän och dedikerade en hylla till mina muggar samt en för min hudvård. Konstnären heter Jovanna Eriksson och ni hittar hennes instagram här

Ölen på tuben och högen av böcker som sorterades

Böckerna jag levde för som trettonåring. Helt sjukt vad jag älskade dem, måste läsa om dem snart.

På lördagen träffade jag en vän jag inte träffat sen januari vill vi minnas. Helt sjukt. Hon är en fantastisk människa som jag känt i ungefär sex år. Är så glad och tacksam att jag har henne som vän.

Vad jag lyssnat på,

I början av veckan lyssnade jag klart på "Folk med ångest" av Fredrik Backman och satan vad den växte i mina ögon. Jag hade extremt svårt för den i början men jag verkligen ÄLSKADE den i slutet. En helt fantastisk bok. Den gick från att jag knappt stod ut med den till att jag låg uppe till fyra för att jag inte kunde sluta lyssna.

Mina två favoritlåtar under veckan har varit,

Vad jag läser just nu,

Just nu läser jag en bok som heter "Ensamhetens språk" av Jan-Philipp Sendker. En helt fantastisk författare. Det är den andra delen av en trilogi. Kan inte beskriva hans fantastiska sätt att på ett mjukt sätt att måla upp känslor eller beskriva miljöer.

"Håll om mig hårt. Håll om mig mycket hårt"

Gillar

Kommentarer