Veckans

Hej kompisar! Haft en bra vecka?

Här har vi två bilder jag tagit under veckan. Den till höger är från en bra dag under veckan och den andra representerar resterande dagar. Har varit hur trött som helst , utan någon motivation och vissa dagar inte kunnat ta mig ur sängen. Tjoho hönni, men bättre dagar kommer alltid (som när jag tog bild 2).

Vad jag gjort under veckan:

Jag har spelat lite, lagt pussel men mest sovit under mina dagar hemma.

Onsdagen var dock en bra dag. För första gången på typ en vecka lyckades jag ta mig upp ur sängen innan klockan tio, vilket kändes hur bra som helst. Jag hade tvättid vid tolv, passade på att ta en lite promenad medan jag väntade på att maskinen skulle bli färdig och läste på balkongen i väntan på att torktumlaren skulle bli klar.

Min kamera på telefonen är rätt paj och därav extremt ocharmiga bilder. Men men... Efter att tvätten var klar cyklade jag sedan för att träffa Simon. Vi åt glass, cyklade hem till honom och monterade möbler.

Den fina kvällssolen och en platt bild på ett vitt hus.

Jag var även på middag med några vänner i fredags vilket var väldigt mysigt, dock utan några bilder tyvärr. Det slutade med att vi var uppe till klockan sex på morgonen, helt sjukt vad tiden kan rinna iväg när en är med några en tycker om.

Bästa / sämsta:

Bästa har garanterat varit onsdagen samt middagen i fredags och det sämsta har varit mitt mående under veckan skulle jag nog säga.

Top tre jag lyssnat på:

Jag har lyssnat en hel del på podcasts och här är två favoritavsnitt som jag lyssnat på underveckan samt en låt som varit på repeat..

Gillar

Kommentarer