Veckans

Hej på er! Haft en bra vecka?

Min vecka har varit rätt bra. Var tyvärr helt slut när jag gick in i den här vekan på grund av en del rätt kaotiska jobbdagar.

Har tagit selfies sisådär kl halv 5 på morgonen

Hur har dagarna sett ut:

Mina dagar är rätt olika. När jag jobbar varierar det från öppning till stängning något som gör att jag går upp olika tider varje morgon. Den oregelbundna tidsrytmen gör också att jag sover största delen av dagen under mina lediga dagar. Sover, myser med katten och spelar.

Något jag ätit:

Jag har ätit en heeeel del glass

Något annorlunda som hänt

Jag gick och vaccinera mig i onsdags, annars har jag inte haft så mycket planer under veckan.

Me time:

Jag har mest varit hemma under de lediga dagarna och då passat på att ta hand om min hy lite extra. Jag har även införskaffat lite nya hudvårdsprodukter. Kanske ska göra ett inlägg om min hudvårdsrutin, är det något av intresse?

Har även spelat en mass Zelda Breath of the WIld och Sims 4 (som har rabatt på både typ allt!!) samt FaceTime'at med mormor, det suger verkligen att inte kunna träffa henne.

Haft lite breakdowns som kan bero på att jag precis börjat testa nya p-piller, en vet ju aldrig vad som kan hända då. Blev även utkastad från tunnelbanan för att jag hade en "kundvagn" när jag behövde hämta varor från en annan resturang till min.

Åt en "cowboymacka" som vi kallar det, en snuskigt god macka och på söndagen spenderade jag största delen av dagen i tvättstugan.

Har också gosat med Minou en hel del.

Veckans screenshots:

En väldigt charmig bild på min väns katt samt ett snapchatmemory från när vi år på Aroti, en indisk restaurang som vi älskade att gå till under gymnasiet.

Veckans tre top låstar:

Gillar

Kommentarer