Vart är jag idag?

I slutet av mars skrev jag mitt senaste inlägg här och nu, ett halvår senare sitter jag framför datorn igen. Ett halvår senare och jag kan knappt tro att det var i år som jag senaste gången gick in genom gymnasiets dörrar. Nu har jag en anställning på 32 timmar i veckan, går upp klockan fem varje vardag (i stort sätt) och sover de lediga dagarna som finns.

Vardagen har förändrats drastiskt sedan sommarledigheten närmade sitt slut. Insikten att en inte skulle tillbaka till den rutin som funnits hela ens liv var mestadels en stor förvirring. Tretton år av sitt liv har en alltid gått i skolan och för min del utan något avbrott. Det har varit en rutin som endast avbrutits av ett lov här och där men den har alltid återkommit. Nu är min rutin sällan fats, schemat ser lite olika ut för varje vecka som går och helt utan några avbrott utom de fem veckor en får under sommaren samt “helgerna” (som kan vara en dag lite här och där).

Men det är långt ifrån pest och pina. När en går från jobbet kan en släppa det, till skillnad från skolan som var i ens huvud dygnet runt. De dagar som en är ledig kan en på riktigt andas ut och jag får för första gången tjäna in mina egna pengar på riktigt. Det ger mig en större möjlighet att tjäna in pengar för spara till mina framtida drömmar och mål.


Gillar

Kommentarer