Tre månader senare

Det känns egentligen hur löjligt som helst. I november skrev jag ett super dramatiskt inlägg om hur bra det känns att skriva, vad hände sen? Jo, jag skrev två inlägg och sen var det inge mer med det...Sitter och småskrattar åt mig själv hur jag ena sekunden kan vara så extremt dramatiskt kring hur skönt det är att skriva sen poff är det som bortblåst. Men samtidigt vet jag att verkligheten tar över ibland, och så får det väll vara.

Jag avundas verkligen dem som lyckas ta sin tid från den hetsiga vardagen och skriva i stort sätt varje dag eller lägga upp en bra redigerad vlogg med intressant innehål en gång i veckan. För alla börjar väll inte sin youtube/blogg-karriär på fulltid direkt? Eller är det det som krävs?

Samtidigt är det inte karriären jag är ute efter utan det är att bloggen ger mig en anledning att ta bilder, att skriva eller får mig helt enkelt att känna mig lite mer produktiv.

Toahäng med Mise / Jag med en ljudbok i lurarna efter ett försök till att känna mig frisk igen

Men jaja, nu sitter jag här tre månader senare och tror att jag är så mycket klockare en mitt dramatiska tre månader gamla jag (är säkert lika dramatisk än idag).

Tre månader senare och inte mycket har förändrats. Jag jobbar jag kvar på mitt inom restaurangbranschen som är den största delen av min vardag. Efter arbetspassen är det inte mycket energi som blir över till annat eller särskilt mycket tid heller för den delen, vilket troligtvis är en stor anledning till att jag aldrig skriver här. Men vardagen rullar och jag tar mig successivt nörmare mina drömmar och mål.

Gillar

Kommentarer